Kiss Music News

A ajuns deja la divorț? Alexandra Stan face declarații despre presupusele probleme din căsnicia sa

Alexandra Stan și-a indus fanii în eroare cu ultimele sale postări. Divorțează sau nu?

Alexandra Stan și-a indus fanii în eroare cu ultimele sale postări. Artista, care s-a căsătorit în această vară, a plecat în vacanță fără soțul ei, iar în ultima perioadă, postările cu cei doi au fost din ce în ce mai rare. De asemenea, fanii au observat că Alexandra nu poartă de fiecare dată verigheta pe deget, așa că acest lucru i-a făcut să creadă că mariajul artistei s-ar fi destrămat între timp.

Luna trecută, Alexandra Stan declara că este extrem de îndrăgostită de soțul ei și că și-a găsit în sfârșit liniștea. Însă, între timp, artista a renunțat la verighetă și nici nu a mai postat fotografii cu Emanuel.

Între timp, Alexandra Stan le-a dat replica curioșilor și a dezvăluit care este situația actuală a relației sale:

„E absurd să dau explicații presei de fiecare dată când îmi dau jos sau pun la loc verigheta. Chiar îmi doresc să păstrez cât mai intimă relația noastră, iar despre Emanuel să nu se mai vorbească în presă, mai ales că nu îi place. Eu sunt acum într-o vacanță în Turcia cu sora mea și aș vrea să mă bucur de ea în continuare”, a spus Alexandra Stan pentru viva.ro.

În luna iunie, Alexandra Stan a apărut pe coperta revistei VIVA!, unde a oferit și un interviu exclusiv, în care a vorbit despre soțul său Emanuel:

„Soțul meu este cel mai minunat om pe care l-am cunoscut. Este un om muncitor, credincios, serios și… foarte, foarte sexy. Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni, în urmă cu câteva luni, într-un context social”, a declarat cântăreața despre bărbatul iubit.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.