Kiss Music News

Britney Spears, acuzată că ar fi bruscat o angajată

Britney Spears, acuzată de agresivitate, la o săptămână după ce a ieșit de sub tutela tatălui ei.

Săptămâna trecută, Britney Spears a câștigat lupta acerbă din instanță și a ieșit sub tutela tatălui său, după ce Jamie Spears a fost de acord să renunțe la rolul de tutore, potrivit Variety. Acest lucru a reprezentat o victorie importantă pentru cântăreaţă, care timp de 13 ani s-a aflat sub controlul tatălui ei, în urma unei decizii judecătoreşti din 2008.

Însă acum, la câteva zile de la această victorie, Britney Spears a ajuns din nou pe prima pagină a tabloidelor, după ce o angajată a declarat că artista a lovit-o.

Cântăreața este suspectă într-o nouă investigație, după ce o angajată a reclamat-o pe Britney Spears la poliție, în data de 16 august, în jurul orei 10 a.m. Incidentul s-ar fi petrecut acasă la Britney, iar artista ar fi reacționat agresiv, după ce angajata ei s-ar fi întors de la veterinar. Artista a scăpat telefonul din mână, și a lovit-o peste mână pe angajata sa. Femeia a declarat ulterior că nu „a fost rănită”.

Poliția a venit la fața locului, însă, Britney a refuzat să discute cu aceștia. Iar între timp, avocatul artistei, Mathew Rosengart a declarat pentru NBC News că acest incident este „doar o știre senzațională pentru tabloide”.

Este vorba doar despre o neînțelegere, a fost o ceartă despre un telefon mobil, fără lovituri, fără răni. Oricine poate să facă acuzații. Acest subiect ar trebui să fie închis deja”, a spus avocatul lui Britney Spears.

De ce a renunțat tatăl lui Britney Spears la tutelă?

Renunţarea lui Jamie Spears intervine la o lună după ce Rosengart a devenit avocatul lui Britney, după demisia fostului ei avocat desemnat din oficiu.

Noul avocat investighează totodată modul în care tatăl lui Britney a gestionat finanţele fiicei sale, având în vedere că au apărut plăţi nejustificate unor promotori de concerte în condiţiile în care artista s-a retras de pe scenă. Pe de altă parte, Jamie Spears a negat că ar exista alte motive pentru renunţarea lui, asigurând că aceasta se produce din cauza presiunii publice exercitate asupra lui.

Rosengart a cerut la 26 iulie ca un consultant financiar să-l înlocuiască pe tatăl cântăreţei de la gestionarea finanţelor, având în vedere că aspectele medicale sunt supravegheate de avocata Jody Montgomery.

Prin retragerea tatălui cântăreţei, Montgomery este singura care mai rămâne implicată în caz. Anterior s-au retras avocatul desemnat al lui Britney, impresarul ei artistic şi un fond de investiţii ce controla finanţele artistei împreună cu tatăl acesteia.

„Această tutelă plăteşte salariul multor oameni”, a fost una dintre plângerile trecute de Britney în declaraţia sa din 23 iunie, care a făcut înconjurul lumii şi a demarat procesul pentru a pune capăt tutelei legale care îi controlează viaţa de peste 13 ani, scrie Agerpres.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.