Cool Stuff

Ben Afleck și mama lui Jennifer Lopez, împreună la păcănele? Iată despre ce este vorba!

Ben Afleck știe cum să se pună bine cu viitoarea mama soacră!

Ben Afleck știe cum să se pună bine cu viitoarea mamă soacră! Mama lui Jennifer Lopez, Guadalupe Rodríguez este apariția neașteptată dintr-o reclamă regizată chiar de el, pentru o aplicație de pariuri sportive și iGaming.

În spotul proaspăt lansat, mama artistei, pe care toți o alintă Lupe, are parte de o distracție de zile mari la slot-uri.

„Haide, Lupe! Hai, fată, că poți! Așa cum ai făcut-o în Saint Louis”, se încurajează ea.

Mama lui Jennifer Lopez, cea mai mare fană a relației fiicei ei cu Ben Affleck

Totuși, se pare că actorul nici nu are nevoie să o „mituiască” pe mama soacră. Potrivit unor surse citate de People, Lupe este cea mai fericită că fiica ei și Ben s-au împăcat.

De asemenea, artista și mama sa au o relație foarte apropiată și cuvântul ei este important pentru Jennifer. „În trecut, mama lui Jennifer și Ben erau foarte apropiați. Guadalupe a ținut mult la el. A fost foarte tristă când lucrurile nu au mers între ei, așa că este încântată că sunt din nou împreună”, a declarat sursa.

„Jennifer este foarte apropiată de mamă și este foarte important pentru ea ca persoana cu care este într-o relație să se înțeleagă cu mama ei. Lui Jennifer îi place ideea că Ben și Guadalupe au petrecut timp împreună. Amândurora le plac jocurile de noroc și s-au distrat pe cinste la hotelul Wynn”, a mai adăugat aceasta.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.