Hot On Kiss

DJ Lexi și DJ Oldskull îți dau energia de weekend la „Bad and Boujee Party” în fiecare vineri pe Kiss FM

DJ Lexi și DJ Oldskull îți dau energia de weekend la „Bad and Boujee Party”, în fiecare vineri, pe Kiss FM

„Bad and Boujee Party” ajunge din cluburi și festivaluri direct pe frecvența Kiss FM! Din 17 septembrie, în fiecare vineri seara, între 22:00 – 24:00, Dj Lexi si Dj Oldskull sunt pregătiți să energizeze ascultătorii cu mix-urile lor și să dea startul petrecerilor cool din weekend!

Începeți weekend-ul cu „Bad and Boujee Party la Radio”, o emisiune ca un puzzle audio de anvergură, care îți aduce pe frecvență sound-uri și stiluri fresh de old-school rap, electronic, DnB sau dubstep, până la trap și hip hop autohton.

Pentru că muzica trebuie să forțeze limite și să-și ducă ascultătorii într-o călătorie, obiectivul celor doi dji este un voiaj trippy, hypnotic, frenetic și energic spre viitor.

Așadar, Bad and Boujee Party se adresează rebelilor cu sete de cunoaștere și curiozitate pentru lumea din jur, fanilor muzicii bune și artei contemporane în toate valențele ei. Băieții îți pregătesc muzica pe care vrei să o asculți atunci când cauți cu adevărat să te distrezi și ai nevoie de o doză de energie la finalul săptămânii.

Ducem clubul și festivalul pe radio. Mai mult de 50% din muzica pe care eu și DJ Oldskull o vom băga nu s-a mai dat pe radio în România, dar în vest este numărul 1 și sunt mulți artiști de top pe care ne pregătim să îi difuzăm. Va fi ceva cu adevărat inovativ pe piață.”, declară DJ Lexi.

 

DJ Lexi și DJ Oldskull sunt prieteni de peste 10 ani și au extins conceptul Bad and Boujee de la petreceri underground la scene de club și, apoi, la cele mai mai festivaluri de muzică din România. 

DJ Oldskull (Ovidiu Aioanei), veteran în familia Okapi Sound, băcăuan și DJ de cursă lungă, el și-a început activitatea în urmă cu 11 ani printr-o serie de party-uri în orașul natal. De-a lungul timpului, Oldskull a colaborat cu Grasu XXL, Maximilian, Guess Who, Spike, Junky, Tranda, Nane sau Cabron. Cu peste 1000 de party-uri la activ, DJ Oldskull activează în proiecte muzicale importante de pe scena autohtonă de hip hop, independent și ca parte din proiectul Bad and Boujee.

Pentru că muzica de calitate este promovată la nivel de industrie, emisiunea „Bad and Boujee Party la Radio” este susținută de o serie de artiști importanți din sfera hip hop-ului românesc, de la Spike la Gojira & Planet H sau Grasu XXL!

Ascultă frecvențele Kiss FM la început de weekend și încheie o săptămână de muncă cu un party mix cu un vibe diferit! 

Let's Hip-Hop and Trap la Kiss FM!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.