Kiss Music News

Bad and Boujee se aud în premieră la Kiss FM, de la UNTOLD Festival: „Noi îți aducem festivalul pe radio!”

Bad and Boujee urcă în prima zi a festivalului Untold pe scena Alchemy!

Tărâmul magic UNTOLD se redeschide astăzi pentru zecile de mii de fani, după aproape doi ani, iar Kiss FM este vocea festivalului!

Dj Lexy și Dj Oldskull, cunoscuți publicului și ca Bad and Boujee, au deschis discuțiile matinale și au venit în premieră în studioul Kiss FM, amplasat în perimetrul festivalului. Băieții au stat de vorbă live cu Johnny şi Soci, și au oferit primele detalii on air despre emisiunea „Bad and Boujee Party” și show-ul pe care l-au pregătit exclusiv pentru Untold.

Din 17 septembrie, în fiecare vineri seara, între 22:00 – 24:00, Dj Lexi si Dj Oldskull dau startul emisiunii „Bad and Boujee Party”, pe frecvența Kiss FM. DJii sunt pregătiți să energizeze ascultătorii cu mix-urile lor și să dea startul petrecerilor cool din weekend.

Noii colegi au venit cu o explozie de energie și au declarat că astăzi au marcat două premiere extrem de importante pentru ei:

Suntem prima dată pe Kiss și prima dată la Untold!”, ne spune DJ Lexy.

Bad and Boujee urcă  în prima zi a festivalului Untold pe scena Alchemy, de la ora 19:30, și aduc ritmurile consacrate de old-school rap, electronic, DnB sau dubstep, până la trap și hip hop autohton.

Rămâi pe frecvențele Kiss FM pe toată perioada festivalului Untold și fii parte din povestea de pe tărâmul magic. 

Festivalul UNTOLD are loc în perioada 9-12 septembrie.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.