Hot On Kiss

Partydul Kiss FM a deschis UNTOLD 2021, alături de Cosmin Richea, câștigătorul concursului „Fii DJ-ul nostru”: „A fost o experiență extraordinară!”

OLiX, Dan Fințescu și Cosmin au mixat back2back în deschiderea UNTOLD 2021!

Partydul Kiss FM  a deschis oficial festivalul UNTOLD 2021, alături de Cosmin Richea, câștigătorul concursului „Fii DJ-ul nostru”. 

OLiX, Dan Fințescu și Cosmin au mixat back2back pe Main Stage și au energizat publicul, înainte de a urca pe scenă artiștii mult așteptați, din prima zi a festivalului: Delia, Tyga, Tujamo, DJ Snake și Steve Aoki.

În momentul în care a fost contactat de echipa Kiss FM și a aflat că este câștigătorul concursului „Fii DJ-ul nostru”, Cosmin a declarat că a avut o presimțire în aceeași zi.

„Eu mi-am început dimineața ascultând mix-ul meu și tot așteptam să sune telefonul, să văd ce se întâmplă. Când am văzut că sună, am simțit că eu sunt câștigătorul, iar când am răspuns și am auzit strigătele din studio, mi s-a confirmat că am câștigat concursul!”

Este un vis împlinit să mixezi pe Main Stage la UNTOLD pentru orice DJ din România, dar și o experiență unică, mai ales pentru tinerii aspiranți la o carieră în industria muzicală.

Deși la început Cosmin a declarat că a avut emoții, lucrurile au decurs apoi natural, odată ce a ajuns în studioul Kiss FM de la UNTOLD și a cunoscut băieții din Partydul Kiss FM. Tot atunci, el ne-a povestit și ce a pregătit pentru deschiderea celei de-a șasea ediții a festivalului.

„Am avut câteva emoții, dar când i-am văzut pe băieți așa relaxați, m-am relaxat și eu. Pentru main stage am două mash up-uri pregătite de mine și niște piese de la câțiva prieteni nelansate. O să fie nebunie! După doi ani fără Untold, cred că setul ăsta este ce așteaptă toată lumea.”, ne-a spus Cosmin înainte de a urca pe main stage-ul UNTOLD.

Festivalierii au alergat la propriu pentru show-ul de deschidere al Partydului Kiss FM, iar Cosmin descrie momentul ca pe o experiență extraordinară. Suntem siguri că tânărul DJ nu va uita momentul și sperăm să îl revedem curând și pe alte scene de festival.

Ca vibe a fost ceva de nedescris, am ratat momentul când oamenii au alergat spre scenă ca să ne vadă, dar mi s-a părut foarte fain când am văzut pozele! Am pus piesele pe care mi-am dorit să le asculte lumea, oamenii s-au distrat, m-am înțeles foarte bine și cu băieții. Per total a fost o experiență extraordinară!” , a spus Cosmin.

Urmărește mai jos o parte din deschiderea festivalului UNTOLD 2021 și setul pregătit de Cosmin Ricea back2back cu Partydul Kiss FM:


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.