Cool Stuff

„The Matrix Resurrection”, din ce în ce mai interesant. Totul se schimbă în funcție de ce alegi tu!

Alege cu grijă și lasă-te purtat de val prin povestea „The Matrix Ressurections”.

„The Matrix Ressurections” este unul dintre cele mai așteptate filme ale anului. La 18 ani de la ultimul film din serie, fanii se bucură să îș revadă personaele preferare. Iar producătorii nu i-au dezamăgit!

Primul trailer oficial este aici, dar înainte de a-l urmări, ne-am putut face de cap cu câteva secvențe interactive. Celebrele pastile albastră și roșie, din primul „Matrix”, sunt piesele cheie din puzzle-ul promovării.

Cei care intră pe site-ul oficial, își pot alege una dintre cele două versiuni pe care vor să le urmăreasă. În funcție de opțiunea lor, vor vedea câteva secvențe din film și un mesaj personalizat în funcție și de ora la care deschid platforma.

Pastila roșie din Matrix

Dacă aleg pastila roșie, Abdul-Mateen II va povesti clipul care urmează. „Acesta este momentul în care să ne arăți ce este real. Poți crede că este ora X (ora exactă la care te uiți la clicp - n.r.), dar nimic nu poate fi mai departe de realitate. Nu-i așa? Aceasta este prima zi din restul vieții tale, dar dacă o vrei, trebuie să lupți pentru ea”, se aude acesta în timp ce rulează câteva secvențe din film.

Pastila albastră din Matrix

Dacă aleg însă pastila albastră, vocea lui Neil Patrick Harris îi va ghida prin clipul care dezvăluie câteva scene din film. „Îți amintesti cum ai ajuns aici? Ti-ai pierdut capacitatea de a distinge între realitate și ficțiune. Ceea ce este real e chiar aici și acum. Orice altceva este doar mintea ta, care îți joacă feste”.

Fiecare parte va prezenta o interpretare diferită a ceea ce urmează, iar în final vei descoperi trailerul. „The Matrix Ressurections” este așteptat să apară în decembrie, cu puțin timp înainte de Crăciun.

Urmărește trailer-ul „The Matrix Ressurections” aici!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.