Kiss Music News

Bella Ciao! Delia și Steva Aoki au îndeplinit operațiunea „Casa de Papel”, cu un show exploziv pe scena UNTOLD

Celebra coloană sonoră a serialului „Casa de Papel” s-a auzit live pe mainstage-ul festivalului.

Delia a venit în premieră pe main stage-ul la UNTOLD 2021, la cea de-a șasea ediție a festivalului, și a deschis apetitul pentru distracție cu un show incendiar, pentru cei zeci de mii de fanii prezenți anul acesta pe tărâmul magic.

După o pauză de doi ani, organizatorii festivalului au pregătit o serie de surprize inedite care au început din prima zi a festivalului.

Tinerii prezenți pe arena din Cluj Napoca au vibrat pe cele mai cunoscute piese ale Deliei, în show-ul de deschidere, însă concertul artistei a fost urmat de încă o premieră pentru o scenă de festival din România. 

Netflix a ajuns pe scena Untold și a publicat în avans primul indiciu pe Instagram. Mesajul pentru festivalierii prezenți la main stage în prima seară a venit de la El Profesor: „PE 10 SEPTEMBRIE, LA ORA 4 AM, ÎNCEPE OPERAȚIUNEA.”

Se pare că operațiunea a fost îndeplinită de Delia, care a revenit pe main stage la ora patru dimineața, pentru un moment special susținut de Netflix, alături de DJ-ul japonez Steve Aoki.

Celebra coloană sonoră a serialului „Casa de Papel” s-a auzit live pe mainstage-ul festivalului.

Delia a postat mai multe clipuri distractive pe rețelele de socializare alături de Steve Aoki, ambii artiști fiind îmbrăcați în faimoasele salopete roșii ale personajelor din serialul spaniol.

Ultimul sezon al celebrei serii spaniole „La Casa de Papel”, unul dintre cele mai apreciate seriale de pe Netflix, a debutat pe 3 septembrie.

Sursă Foto: Captură Instagram Steve Aoki

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.