Kiss Music News

Ce au în comun Martin Garrix și Gheorghe Zamfir? Show-uri legendare și o întâlnire memorabilă la UNTOLD!

Maestrul Gheorghe Zamfir și DJ-ul Martin Garrix au avut o întâlnire istorică pentru scena muzicală din România, la Untold!

Peste 69.000 de participanți au fost prezenți în cea de-a doua zi a festivalului și au trăit magia UNTOLD la scena principală alături de artiști precum Martin Garrix, Fedde le Grand, Paul Van Dyk sau Parov Stelar.

Martin Garrix a pregătit un show special, cu surprize dedicate fanilor veniți din peste 100 de țări ale lumii. Acesta l-a avut alături de el pe scenă pe Tinie Tempah, artist apropiat al festivalului și bun prieten al DJ-ului și producătorului olandez.

Martin Garrix a declarat că a fost o reîntâlnire mult așteptată cu fanii UNTOLD și că de fiecare dată când ajunge la Cluj-Napoca simte energia specială a publicului pe care nu o întâlnește nicăieri altundeva în lume.

O altă apariție memorabilă, cu o încărcătură emoțională puternică pentru români și nu numai, a fost recitalul oferit de cel mai mare naist al lumii, maestrul Gheorghe Zamfir.

Maestrul a avut o scurtă întâlnire, înainte de spectacolul său, și cu DJ-ul numărul 3 al lumii, Martin Garrix, care și-a exprimat admirația și aprecierea pentru munca și talentul său.

Asocierea lui Gheorghe Zamfir cu festivalul UNTOLD are un scop nobil. Una dintre cele mai mari dorințe ale muzicianului este aceea de a pune bazele primei Academii Internaționale de Nai Gheorghe Zamfir, festivalul UNTOLD fiind implicat în promovarea acestui proiect. 

„De mult timp aveam în minte această idee: o școală pentru a dărui noii generații de muzicieni cunoștințele mele și un loc unde tinerele talente să poată studia; cred că lucrurile bune se întâmplă la timpul lor. Când tinerii apreciază și susțin proiectele viitoarelor talente la scară mare, înseamnă că societatea este sănătoasă și visurile noastre devin visurile lor.Multe mulțumiri excepționalei echipeiși participanților de la Untold, pentru contribuția la realizarea Academiei Internaționale de Nai ! Proiectul meu a devenit proiectul vostru, visul meu a devenit visul vostru!", a declarat maestrul Gheorghe Zamfir.

UNTOLD continuă și astăzi la Cluj-Napoca cu show-uri susținute pe mainstage de Aztek, Hungarian Opera Cluj, Subcarpai, The Script, Lost Frequencies, David Guetta, Tchami și Danny Avila.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.