Cool Stuff

TOP 8 experiențe pe care merită să le ai la UNTOLD Festival

Până pe 12 septembrie, UNTOLD te așteaptă cu cele mai tari show-uri și noi te ținem la curent cu detalii despre festival și artiștii tăi preferați, dar și experiențele unice din jurul scenelor!

Până pe 12 septembrie, UNTOLD te așteaptă cu cele mai tari show-uri și noi te ținem la curent cu detalii despre festival și artiștii tăi preferați, dar și experiențele unice din jurul scenelor!

UNTOLD continuă seria experiențelor legendare dedicate fanilor! Tărâmul magic și-a deschis porțile pe 9 septembrie, cu lumi de poveste, personaje fantastice, acrobați internaționali, animatori, dansatori, trupe de teatru și muzicanți, parade și spectacole cu foc și multe alte surprize.

Odată ce ai trecut de porțile festivalului, ești copleșit de o mare colorată de activități. Unde mergi prima dată, ce nu trebuie să ratezi și unde poți să te relaxezi, ne-am gândit în avans la toate aceste întrebări și ți-am pregătit o listă cu activări din cadrul UNTOLD 2021, pentru ca experiența ta să fie una memorabilă și înafara scenelor!

Mergem la pas pe aleile verzi ale festivalului, ca să vedem cu ce puncte atractive găsim la ediția a șasea. Ready, steady, go!

  • Luna, protectoarea festivalului

Luna – The Rising este protectoarea festivalului în acest an și va fi celebrată la înălțime, atât pe scena principală UNTOLD, cât și în alte zone din festival. Acrobați pe picioroange, care poartă costume de poveste și aduc Luna mai aproape de Pământ, defilează peste tot în tărâmul magic. Dacă privești cu atenție la fiecare pas, luna este acolo ca să te vegheze.

  • Relaxare la tot pasul

Pentru că patru nopți de dans și distracție neîntrerupte pot fi extrem de obositoare, brand-urile partenere got your back! La tot pasul poți lua pauza de care ai nevoie, pentru a-ți reîncărca bateriile, iar în același timp să te bucuri de toate activările pregătite să îți facă timpul la festival cu adevărat memorabil.

  • Acrobați, jonglerii și coregrafii impresionante

Pădurea din Parcul Central este fermecată de acrobații pe cerc și spectacole la înălțime. Jongleriile cu foc și leduri colorate sunt la rândul lor de nelipsite. În fiecare seară de festival, trupa Amaris Agni  îmblânzește focul cu coregrafii impresionante și colorează întunericul cu mișcări uimitoare de dans, puse în lumină de leduri.

Energia este transmisă de trupa Barbarossa Samba Group, care aduce ritmuri intense de samba, multă pasiune pentru muzică și viață, veselie și culoare, dar și de dansatorii de la Jump In, prezenți cu trupa de breakdance steampunk, parada fluturilor și numeroase alte personaje fascinante.

  • Zeci de experiențe culinare

Ți-e foame? Ai de unde alege. Untold aduce anul acesta în perimetrul festivalului zeci de foodtrucks, care te cuceresc cu arome îmbietoare, cărora n-ai cum să le reziști. De la burgerul Untold, la noodles, sushi, mâncare grecească, clătite, papanași sau cei mai buni hot dogi din țară, știm deja că ți-am făcut poftă.

  • Walk, walk, fashion baby!

Avem vești bune și pentru pasionații de modă și stil! Corner-ul fashion, amenajat pe dreapta aleii principale, te așteaptă cu zâne înzestrate cu mâini dibace, care îți vor face look-ul complet de festival. De la codițe colorate, la machiaje strălucitoare, sau ultimele colecții de la designeri locali, mai rămâne doar un shooting pe măsură la final!

  • Vino și tu la studioul Kiss FM!

Evident, echipa Kiss FM s-a mutat cu tot cu casă și anul acesta la Cluj-Napoca, pentru patru zile de distracție și zâmbete garantate direct din studio! Așa că te așteptăm la noi pe canapea, dar să nu vii singur!

  • TikTok famous?

Personaje supradimensionate, sfere de dimensiuni uriașe, plante și animale din  Amazon, toate joacă un rol important în conceptul artistic din zona TikTok, care te poate transforma într-un star la o distanță de câteva secunde și câteva hashtag-uri! #untoldfestival

  • Panoramic view?

Toate aceste experiențe pot fi admirate de sus, din roata faimoasă înaltă de 30 de metri, care oferă o panoramă deosebită asupra universului UNTOLD. 

Ce mai e cool la UNTOLD? Dă-ne de veste și hai să ne întâlnim la festival la studioul Kiss FM!

Acest articol nu este sponsorizat de niciunul dintre brandurile menționate.

 

 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.