Cool Stuff

#TastesOfUntold: 6 experiențe culinare pe care merită să le încerci

Eat NOW, diet LATER!

Atenție! Ceea ce urmează să citiți poate să provoace poftă! UNTOLD este festivalul unde s-a dat liber la distracție, dar și la mâncare delicioasă! Tărâmul magic ți-a pregătit și anul acesta zeci de foodtruck-uri care îți oferă meniuri inedite cu o varietate de gusturi și plăceri nevinovate.

Am rezumat pentru tine cele mai delicioase și memorabile experiențe culinare pe care le-am trăit în acest an, pentru a-ți oferi inpirația de care ai nevoie atunci când ți se face foame între concerte.

Am încercat cel mai bun hot-dog românesc, un burger vegan excepțional, arome mexicane condimentate și câteva deserturi care îți merg direct la suflet. Need to say more?

Eat NOW, diet LATER! Știm deja că ți-am făcut poftă. 

  • It's a „Mexican Bizness”! 

Un foodtruck cool, cu specific mexican, cu rețete reinterpretate și arome altfel. Recomandăm un tacos pentru a începe fiesta papilelor gustative.

  • HOT-DOG Bavarez XXL de la „Bătrânu' Sas”

Dacă ești un fan de hot-dogs cu ceapă caramelizată, cu siguranță nu trebuie să pleci de la festival fără să încerci unul de la „Bătrânu' Sas”. Mai ales că a venit pe patru roți tocmai de la Sibiu.

  • Ce zici de un burger vegan?

După cum îți spuneam și la începutul articolului, UNTOLD nu duce lipsă de diversitate culinară, iar în cadrul festivalului găsești numeroase variante vegetariene sau vegane. Recomandăm burgerul vegan de la „Marty” pentru o experiență healthy și delicioasă.

 

  • Știi burgerul „ĂLA” de la „Furgoneta”?

Burgerul „Ăla Clasic și Bun”, cu chiflă proaspătă unsă cu unt, sos smoky Furgoneta, valeriană, carne de vită, brânză Cheddar, roșie... okay, ne oprim aici.

  • UNTOLD Magic Burger 

Tazz by eMAG a lansat UNTOLD Magic Burger, un preparat culinar dedicat iubitorilor de senzații gastronomice, dedicat ediției din acest an a festivalului. Este descris de către maeștrii bucătari ca o uneltire alchimică perfectă dintre o chiftea suculentă și o brioșă neagră crocantă. Yummy?

  • Și ceva dulce, pentru suflet

Pentru că dragostea trece prin stomac, iar desertul intră la suflet, opțiunile dulci sunt la tot pasul în festival. Poți încerca un cheescake atipic la „Cheesecake Pops”, un churros delicios la „Pokka” sau o clătită cu nutella și căpșuni de „La Nu Știu Cine”.

Cam atât pentru azi, dragi gurmanzi! Papilele gustative ne-au fost puse la grea încercare, deci să sperăm că masa e curând servită! Bon appetit!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.