Hot On Kiss

Cum stă Feli la capitolul „compatibilitate în cuplu”: „Ar fi plictisitor ca într-o relație să fie totul bine”

În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 07:00, rămâi pe frecvența Kiss FM, cel mai ascultat radio din România, pentru a-ți lua doza de energie și umor de care ai nevoie.

După maratonul de 14 concerte live care a marcat revenirea oficială a matinalului Kiss FM, Feli a fost prima invitată care a pășit în studioul radioului, în cadrul noului sezon al emisiunii „Foarte bună dimineața! cu Andrei, Ionuț și Ana”.

Artista a cântat live două piese de suflet: „Adu-ți aminte”, o melodie proaspăt lansată despre bucuria lucrurilor simple, care a beneficiat de primul videoclip în care apare și fetiţa ei, Nora Luna, dar și „Du-te Dorule”, piesa plină de emoție inspirată de Maria Tănase.

Featuring pe manele?

Curajoasă din fire și directă, Feli a mărturisit că nu se ferește să experimenteze cu genurile muzicale, atâta timp cât piesa are potențial de hit. Până la urmă, chiar ea a spus că este o responsabilitate mult mai mică decât aceea de a fi părinte.

„Cu siguranță, dacă aș simți să fac un featuring cu indiferent ce alt artist de orice gen muzical, l-aș face. E mai ușor să faci featuring-uri decât copii. E cea mai mare responsabilitate a vieții tale. Fiind copilăroasă și la primul copil, zic că nu mai vreau altul. Mai stai un pic, să mai învăț ceva. Facem un feat manele până una alta.”, declară ea.

În prezent, artista trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, de când a adus-o pe fetița ei Nora Luna pe lume. Feli și iubitul ei, Cătălin, formează unul dintre cele mai simpatice cupluri și, deși alege să fie discretă atunci când vine vorba de familia ei, ea a hotărât să împărtășească ascultătorilor câteva detalii din relația de cuplu și momente haioase petrecute cu fetița ei.

De exemplu, colegii au aflat care este cea mai drăgălașă declarație pe care Nora i-a făcut-o vreodată artistei: „Te iubesc mami! Ești fratele meu!”, povestește Feli.

Andrei, Ionuț și Ana au aflat și cum stă la capitolul compatibilitate în cuplu și dacă extremele se atrag sau nu:

„Eu și Cătălin semănăm foarte mult, dar în același timp suntem foarte diferiți. Când ne certăm sare casa în aer. El e ordonat migălos și atent. Mie nu mi-a plăcut migăleala lui de la începutul relației. Dar mă și ordonează. Ar fi plictisitor ca într-o relație să fie totul bine. Mă enervează că mă scoate din zona mea de confort și nu mă lasă să-mi fac mendrele mele, dar m-a și ajutat cu multe lucruri.”, adaugă artista.

Dacă ai ratat momentul de la matinalul „Foarte bună dimineața! cu Andrei, Ionuț și Ana”, te invităm să o asculți pe Feli LIVE mai jos!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.