Cool Stuff

Locuință sau garaj? Noua casă a lui Kanye West împarte internetul în două

Kanye West se bucură de burlăcie și investeșe în noi proprietăți.

Kanye West trece la următorul nivel. În plin divorț de Kim Kardashian, rapperul și-ar fi cumpărat o nouă casă, în valoare de 57 de milioane de dolari, în Malibu.

Proprietatea are 3665 metri pătrați și deși a fost realizată de celebrul arhitect Tadao Ando, a împărțit internetul în două. Din exterior, construcția nu arată deloc spectaculos, iar fanii nu s-au abținut de la comentarii.

„Kanye trăiește într-un garaj”, „iubește look-ul de clinică abandonată” sau „pare un buncăr high-end pentru un lider de cult” sunt doar câteva dintre comentariile acestora.

Până în prezent, informația nu a fost confirmată nici de artist, nici de reprezentanții săi. Cu toate astea, cumpărătorul oficial este Shore Drive Holdings, firma pe care este înregistrată și linia de haine a acestuia.

Potrivit documentelor, Kanye West are o avere estimată la 1.8 miliarde de dolari și mai are o fermă în Wyoming, cât și casa copilăriei sale, în Chicago. De asemenea, înainte de despărțire, el și Kim Kardashian aveau împreună casa din LA, în cartierul Hidden Hills.

FOTO: Daily Mail

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.