Cool Stuff

Dwayne „The Rock” Johnson este un tată adorabil! Starul îi face manichiura fiicei sale de trei ani: „Știe unde să vină pentru cea mai bună manichiură din oraș”

Fotografia a adunat aproape 3 milioane de like-uri într-un timp record!

Dwayne „The Rock” Johnson își răsfață fiicele cu fiecare ocazie! Starul din „Jungle Cruise” a împărtășit o fotografie adorabilă pe contul de Instagram, în care îi face manichiura fiicei lui Tia, în vârstă de 3 ani.

Actorul în vârstă de 49 de ani este extrem de concentrat, în timp ce fiica lui zâmbește la cameră și îi întinde mâna, pentru ca tatăl ei să-i facă manichiura așa cum știe mai bine:

„Știe unde să vină pentru cea mai bună mani din oraș. Cel puțin aceste mâini de dinozaur sunt bune pentru ceva #sundayvibes #bestmaniintown”

The Rock mai are încă două fiice, pe Jasmine, în vârstă de 5 ani, cu soția sa Lauren Hashian, și Simone, în vârstă de 19 ani, din căsnicia anterioară cu Dany Garcia. Actorul este un fan al postărilor cu familia sa pe rețelele de socializare:

„Mi-am dat seama că a fi tată este cea mai importantă slujbă pe care am avut-o vreodată și pe care o voi avea”declara el într-un interviu cu Oprah Winfrey în 2015.

„Întotdeauna mi-am dorit să fiu un tată grozav. Întotdeauna am vrut să le ofer copiilor mei lucruri pe care eu nu le-am primit niciodată.”

Dwayne Johnson va juca în curând în comedia de acțiune „Red Notice”, alături de Gal Gadot și Ryan Reynolds. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.