Hot On Kiss

Edward Sanda și Ioana Ignat, formula de succes pentru hiturile românești: „Am decis să nu ne oprim din a lansa piese împreună!”

Edward Sanda și Ioana Ignat sunt o formulă de succes pentru hituri românești!

Edward Sanda și Ioana Ignat au fost invitați la cafeluță în studioul Kiss FM! Cei doi au cântat live la matinalul Foarte BUNĂ Dimineața! cu Andrei Ionuț și Ana” cel mai nou single lansat împreună.

Dacă tu nu ai fi” este cea de-a treia colaborare muzicală, piesă care a venit la cererea fanilor și a urcat rapid în topurile muzicale. Se pare că Edward și Ioana sunt o formulă de succes atunci când vorbim de hituri românești.

„Ideea colaborării a venit din partea amândurora. Am mai lucrat între timp și la alte piese nelansate, dar cererea a venit din partea publicului. Am decis să nu ne oprim din a lansa piese împreună.”

Ioana a declarat că în această perioadă a decis să renunțe la vicii și s-a lăsat de fumat. Artista a clarificat și unele zvonuri apărute în presă, în care consideră că s-a exagerat cu privire la un subiect delicat, precum dependența la alcool. 

„Am avut un interviu, eram obosită și vulnerabilă și cred că am dramatizat cam mult. Nu era atât de grav de fapt. Sunt tânără, toți tinerii beau. Dar îmi fac treaba, mereu am dat randament în proiectele mele.”

La rândul lui, și Edward a declarat că a avut neplăceri în urma unor articole apărute în presă, însă alege să nu se lase afectat de subiecte de cancan:

„Nu mă afectează lucrurile astea. S-a scris și că am murit într-un accident. Dar am avut noroc că mama era lângă mine când am citit. Am vrut să dau și în judecată publicația.”

În urmă cu doar o lună, Edward Sanda și Cleopatra Stratan au pășit în fața ofițerului de stare civilă și și-au jurat iubire veșnică. Însă, artista a decis să nu își schimbe numele din buletin, iar Edward a explicat care a fost motivul deciziei, dar și cum decurg lucrurile acum, într-o casă de artiști:

„Este foarte frumos, nu s-a schimbat nimic, nu e nicio presiune. Ea a rămas Cleopatra Stratan, pentru că e artistă, și chiar dacă își schimba numele, lumea tot așa îi zicea. La fel și în cazul meu.”

De asemenea, artistul a povestit și care a fost prima reacție a lui Pavel Stratan, atunci când a aflat de cererea în căsătorie.

„El pare un om dur, dar e contrariul. Ne înțelegem foarte bine. A presimțit că o să ne înțelegem bine și am avut undă verde din prima.”

Dacă ai ratat momentul de la matinalul „Foarte bună dimineața! cu Andrei, Ionuț și Ana”, te invităm să îi asculți pe Edward Sanda și Ioana Ignat mai jos:

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.