Hot On Kiss

Cum se menține motivată Andreea Bălan – „Chiar și dacă am suferit mult, există iubire după iubire”

Andreea Bălan mai sinceră ca oricând la „Foarte BUNĂ dimineața! cu Andrei, Ionuț și Ana”.

Andreea Bălan a trecut astăzi pe la „Foarte BUNĂ dimineața! cu Andrei, Ionuț și Ana” și am vorbit vrute și nevrute. Artista a venit să cânte LIVE noul ei single, dar cu această ocazie, am oprit-o și la o discuție cu iz motivațional.

Recent, ea a lansat și cel de-al 12-lea album din carieră, „Soare după nori”, care conține 13 piese – o parte dintre ele pe care le știm deja și unele noi, pe care urmează să le fredonăm. De asemenea, artista ne-a povestit și din ce se inspiră atunci când compune.

„Suferim, iubim și chiar dacă am suferit mult, trebuie să credem că există iubire după iubire...Eu am multe povești. Am iubit de multe ori și pot să mă refer la oricine din trecutul meu”, a mărturisit ea.

De unde își ia energia Andreea Bălan?

Pe lângă noul album și lansări de piese, vedeta face o mulțime de alte lucruri – filmează vlog-uri, merge la emisiuni, face campanii publicitare și este mamă full-time pentru cele două fetițe ale sale. Cum reușește? Iată ce ne-a dezvăluit!

„Încerc să le împac pe toate, dar oricum majoritatea timpului o acord fetițelor mele, iar apoi ce rămane, împart în celelalte părți”, a declarat ea.

Deși a trecut printr-o perioadă grea pe plan personal și o viață proesiolană foarte încărcată, acum lucrurile au intrat pe un făgaș normal și asta se vede. Andreea Bălan debordează de energie și voie bună și ne-a dezvăluit care este secretul ei.

Dacă ai ratat momentul de la matinal, îl poți urmări aici!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.