Madonna, cu posteriorul la vedere la TV. Cum a reacționat gazda emisiunii?

Madonna continuă să șocheze cu fiecare apariție!

Share

Madonna nu renunță la comportamentul său excentric nici la 63 de ani. Invitată în acest weekend în emsiunea „Tonight Show”, a lui Jimmy Fallon a făcut un gest care l-a șocat chiar și pe prezentator.

Regina muzicii pop a venit îmbrăcată cu o rochie neagră, extrem de scurtă și ca și cum nu era de ajuns, la un moment dat, s-a întins pe biroul prezentatorului spre disperarea acestuia. La un moment dat, Jimmy Fallon și-a folosit sacoul pentru a o acoperi.

„Nu, nu, nu! De ce... Madonna, oprește-te! Doamne! Oprește-te! Nu știu ce să fac. Oprește-te! Nimeni nu va spune nimic. Îmi pare rău. Doamne!”, spunea el în timp ce încerca să salveze situația.

Dar asta nu e tot! După ce a coborât de pe pupitru, Madonna și-a ridicat fusta și și-a arătat posteriorul în fața camerelor.

„Pentru că viața nu este numai despre a intervieva copii. Nu vrei să vorbești și cu un adult?”, și-a explicat ea gestul.

Ulterior, a trecut și la lucruri mai serioase și a dezvăluit că lucrează la un film despre viața sa, iar scriitorul James Baldwin reprezintă o sursă de inspiraţie pentru ea.

„Arta este importantă în viaţa noastră. Cred că oamenii nu subliniază suficient acest lucru. James Baldwin a fost o sursă de inspiraţie minunată pentru mine şi pentru show-ul meu (Madame X – n.r.). Şi unul din lucrurile pe care le spun mereu, citându-l pe el, este faptul că artiştii sunt printre noi pentru a ne tulbura pacea. Aşa că sper că ţi-am tulburat pacea, atât ţie în această după-amiază, cât şi celor care îmi urmăresc show-ul. Într-un mod plăcut, bineînţeles”, a dezvăluit ea în cadrul emisiunii.

Urmărește întreg momentul aici!

Share