Kiss Music News

Madonna, cu posteriorul la vedere la TV. Cum a reacționat gazda emisiunii?

Madonna continuă să șocheze cu fiecare apariție!

Madonna nu renunță la comportamentul său excentric nici la 63 de ani. Invitată în acest weekend în emsiunea „Tonight Show”, a lui Jimmy Fallon a făcut un gest care l-a șocat chiar și pe prezentator.

Regina muzicii pop a venit îmbrăcată cu o rochie neagră, extrem de scurtă și ca și cum nu era de ajuns, la un moment dat, s-a întins pe biroul prezentatorului spre disperarea acestuia. La un moment dat, Jimmy Fallon și-a folosit sacoul pentru a o acoperi.

„Nu, nu, nu! De ce... Madonna, oprește-te! Doamne! Oprește-te! Nu știu ce să fac. Oprește-te! Nimeni nu va spune nimic. Îmi pare rău. Doamne!”, spunea el în timp ce încerca să salveze situația.

Dar asta nu e tot! După ce a coborât de pe pupitru, Madonna și-a ridicat fusta și și-a arătat posteriorul în fața camerelor.

„Pentru că viața nu este numai despre a intervieva copii. Nu vrei să vorbești și cu un adult?”, și-a explicat ea gestul.

Ulterior, a trecut și la lucruri mai serioase și a dezvăluit că lucrează la un film despre viața sa, iar scriitorul James Baldwin reprezintă o sursă de inspiraţie pentru ea.

„Arta este importantă în viaţa noastră. Cred că oamenii nu subliniază suficient acest lucru. James Baldwin a fost o sursă de inspiraţie minunată pentru mine şi pentru show-ul meu (Madame X – n.r.). Şi unul din lucrurile pe care le spun mereu, citându-l pe el, este faptul că artiştii sunt printre noi pentru a ne tulbura pacea. Aşa că sper că ţi-am tulburat pacea, atât ţie în această după-amiază, cât şi celor care îmi urmăresc show-ul. Într-un mod plăcut, bineînţeles”, a dezvăluit ea în cadrul emisiunii.

Urmărește întreg momentul aici!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.