Kiss Music News

HIT PLAY! Smiley se întreabă „Până când”, într-o nouă piesă în ton cu vremurile

Smiley ne provoacă să căutăm răspunsuri cu noul single „Până când”.

Smiley lansează „Până când”, o piesă-întrebare în ton cu vremurile, care adună în notele și versurile ei derivele, fricile și apăsările perioadei pe care o traversăm cu toții.

Inspirată din întrebarea pe care artistul și-o pune din ce în ce mai des, „Până când” poate suna diferit în fiecare om, în funcție de ce este prea mult, prea gri, prea des amânat, prea nociv pentru fiecare.

„Este, în aceste timpuri, un preaplin de emoții pe care fiecare dintre noi îl manifestă cum simte, cum poate, cum știe. Unii oameni scriu, alții plâng sau se plâng, unii urlă, alții studiază, unii acționează sau construiesc. Noi, artiștii, avem la îndemână muzica pentru a exprima ceea ce simțim. Astfel, ne alinăm pe noi și, sperăm noi, îi alinăm și pe alții”, spune Smiley despre esența noii sale piese.

Piesa este produsă de HaHaHa Production împreună cu Cat Music și iar versurile sunt semnate de Smiley ca muzică și text alături de Dorian Micu, Florin Boka, Roland Kiss și Lucian Nagy, iar clipul este semnat de HYPNO.

„Filmările pentru videoclip au durat două zile și au fost ca un film în sine, cu levitații, sfori, scripeți, atmosferă apocaliptică, cocoțat pe mașini. O nebunie care să exprime sufletul ajuns la limită. Mulțumesc, Hypno”, a mai dezvăluit Smiley.

Cu noul single, artistul ne provoacă pe toți să căutăm răspunsuri și să căutăm binele și adevărul în suflet și în acțiunile de zi cu zi.

„„Până când” este o întrebare personală, ce nu așteaptă un răspuns către alții, ci doar apasă butonul conștiinței în noi. Fiecare om are înăuntrul lui o lumină pe care trebuie să știe să o aprindă în întuneric, care să acționeze pentru bine și să reacționeze la rău, să oprească greșelile și să primească frumosul, să aleagă corectul, nu ușorul. Îi invit pe oameni să completeze în gând întrebarea „Până când” cu ce îi sperie sau îi dernajează mai mult la ei, la lume, la azi și la gândul spre mâine. S-ar putea, pe lângă răspuns, să își dea seama că mai au câte ceva de schimbat”, consideră Smiley.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.