Kiss Music News

Câți bani câștigă Inna din muzică? Iată cine îi face concurență!

Vedetă internațională, tarife pe măsură.

Inna este una dintre cele mai îndrăgite artiste atât din România, dar și de peste hotare. Așa că se numără și printre cele mai dorite artiste de la evenimente, însă tarifele sunt pe măsură.

Iată cât ar trebui să scoți din buzunar dacă îți dorești un concert marca Inna!

Potrivit Playtech.ro, pe timp de pandemia artista nu a micșorat tarifele, ci din contră. Inna cere 15.000 de euro pe onorariu, adăugându-se 1 euro/kilometru, aceasta fiind taxa de transport. Dar în cazul unei distanțe mai mari de 300 de kilometri, aceasta solicită două bilete de avion.

În ceea ce privește cazarea, cântăreața cere întotdeauna două camere single și mai multe camere duble, cu masa inclusă.

„Inna cere 15.000 de euro cu TVA, orientativ, plus transport 1 euro/kilometru, cu TVA, două bilete de avion bussines, la distanțe mai mari de 300 de kilometri, o suită, două camere single, și 5-7 camere două camere twin, la hotel de cinci stele și masă pentru 12-16 persoane”, a declarat un organizator de spectacole.

Alexanadra Stan, rivala Innei cere un tarif mai mic

O altă artistă de la noi care a cunsocut succesul și peste ocean este Alexandra Stan. Vedeta se pare că îi face concurență Innei cu un tarif mai mic, pentru un show de pentru un show de 45 de minute.

„Alexandra Stan are, pentru un show de 45 de minute, un onorariu de 11.000 de euro cu TVA (orientativ), dar mai solicită transport 3 lei/ kilometru, plus TVA, un bilet de avion, o suită și 4 camere duble twin, la hotel de cinci stele. Plus masă pentru 9 persoane”, a declarat aceeși sursă pentru publicația citată.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.