Kiss Music News

Kanye West și-a scos noua iubită la meci! Cine este modelul care l-a cucerit?

După Kim Kardashian, nici Kanye nu stă deoparte și s-a afișat cu noua iubită.

Se pare că nu doar Kim Kardashian a trecut peste divorțul de Kanye West, dar nici el nu stă prea rău. Page Six transmite că acesta ar avea și el deja o nouă relație cu Vinetria, un model în vârstă de 22 de ani.

Cei doi au fost văzuți tot mai des împreună în ultima perioadă și potrivit surselor, aceasta l-ar fi însoțit recent pe artist în Miami. 


De asemenea, ea ar fi fost alături de el și weekend-ul trecut în timpului faimosului său concert Sunday Service, iar zilele trecute au fost surprinși la un meci de baschet, semn că relația lor devine una destul de serioasă.


Vinetria este a doua femeie alături de care Kanye este văzut în public de la despărțirea de fosta soție. În luna mai au apărut speculațiile despre o posibilă relație cu Irina Shayk, iar la începutul lui iunie, cei doi au petrecut o vacanță în Franța. Relația s-ar fi răcit însă, când artistul i-a cerut să îl însoțească la Săptămâna Modei de la Paris și apoi s-au despărțit.

Mișcarea vine la doar o săptămână după ce rapperul i-a uimit pe fani, vorbind despre o împăcare cu Kim și a negat că a divorțat de vedetă. Cu toate acestea, zvonurile spun că ea ar avea deja o relație cu starul SNL Pete Davidson.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.