Kiss Music News

E oficial! Când are loc UNTOLD 2022 şi când se pun în vânzare primele bilete?

UNTOLD, unul dintre cele mai iubite festivaluri de muzică din lume, își deschide porțile și în 2022. Organizatorii au început deja pregătirile pentru cea de-a șaptea ediție care se va desfășura  între 4 și 7 august 2022.

Timp de patru zile și patru nopți, creatorii UNTOLD promit să îi poarte pe pe fanii festivalului prin lumi noi magice, cu diverse genuri muzicale, de la live acts la show-uri EDM, pop, house, techno, tech-house, deep house, drum&bass, dubstep, grime, hip-hop, trip-hop, trance, tribale, reggae și multe altele. 

„Timp de 4 zile și 4 nopți, sute de mii de fani din întreaga lume vor păși în tărâmul magic din Cluj-Napoca să se distreze alături de cei mai buni artiști internaționali ai momentului și nu numai”, promit organizatorii.


Prețuri abonamente UNTOLD 2022

Pentru fanii nerăbdători, primele abonamente pentru UNTOLD 2022 vor fi puse în vânzare joi, 18 noiembrie. Fanii se pot înregistra pe untold.com/register pentru a fi primii care prind un abonament la următoarele prețuri:

  • Abonament General Access Basic - 129 euro + taxe
  • Abonament General Access Risk Free - 139 euro + taxe
  • Abonament VIP - 340 euro + taxe

Cei care dețin deja abonamente ANYTIME pot alege să participe la ediția din 2022 sau la cea din 2023, în funcție de preferințe, direct din contul de check-in, începând de joi, 18 noiembrie.

În 2021, UNTOLD a fost singurul festival de anvergură care a avut loc în România. Peste 200 de artiști și DJ-i de top, printre care David Guetta, Martin Garrix, Alok, Afrojack, DJ Snake, Lost Frequencies și Steve Aoki, au urcat pe scena principală a festivalului.

Până în acest moment, nu se știu încă numele pentru ediția din 2022 UNTOLD. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.