Cool Stuff

Irina Shayk, de la Kanye West înapoi la Bradley Cooper! Cum au fost surprinși cei doi?

Asta da surpriză! Bradley Cooper și Irina Shayk au fost suprinși în acest weekend la o plimbare relaxată pe străzile din New York. Asta nu ar fi ciudat pentru că cei doi au avut o relație frumoasă și au împreună o fiică, însă de data aceasta, păreau foarte apropiați.

Ei au mers la braț prin Manhattan, iar pe fața actorului se citea bucuria că este din nou alături de fosta soție. Imaginile au ajuns rapid la fanii lor care acum cred că cei doi s-au împăcat.

Apropierea dintre cei doi vine la scurt timp după despărțirea Irinei Shayk de Kanye West. Zvonurile despre o posibilă relație au început să apară în luna mai, iar la începutul lui iunie cei doi au petrecut o vacanță în Franța.


Lucurile s-au răcit, însă, repede în momentul în care Kanye i-ar fi cerut acesteia să-l însoțească la Săptămâna Modei Haute Couture de la Paris, dar ea a refuzat. La sfârșitul lui august, s-au despărțit, dar potrivit apropiaților au rămas în relații foarte bune.

„Kanye a fost ocupat cu munca și și-a petrecut timpul cu copiii lui. Acesta este focusul lui. Nu are timp pentru a fi într-o relație. Cu toate astea, crede că Irina e minunată”, a spus la momentul respectiv o sursă apropiată pentru People.

FOTO: Page Six, TMZ

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.