Cool Stuff

Sărutul pe care îl așteptam cu toții! Urmărește noul trailer pentru „Spider-Man: No Way Home” cu Tom Holland și Zendaya

Tom Holland îmbracă pentru a treia oară costumul îndrăgitului personaj, în ceea ce se presupune a fi ultimul film din trilogia Marvel

La mai bine de doi ani de la lansarea filmului „Spider-Man: Far From Home”, a apărut trailerul celui de-al treilea film cu Tom Holland în rolul principal. Dar asta nu e tot! Noile imagini ne oferă fix ceea ce așteptam cu toții!

Tom Holland și Zendaya își duc relația mai departe și pe marele ecran! În trailer, MJ și Peter Parker împărtășesc un sărut rapid, dar pasional, care vine la patru luni după ce actorii au confirmat că formează un cuplu și în viața reală.

Clip-ul plin de acțiune începe cu un moment drăguț între ei, întinți în pat și vorbind pe Facetime. „De când am fost mușcat de păianjenul ăla”, îi spune el, „am avut doar o săptămână în care viața mea sa simțit normală. Și acela a fost momentul în care ai aflat tu”.


Spider-Man cucerește multiversul în noul film din serie

Tom Holland îmbracă pentru a treia oară costumul îndrăgitului personaj, în ceea ce se presupune a fi ultimul film din trilogia Marvel. De data acesta, filmul se va concetra pe multivers, adică mai multe universuri posibile care împreună cuprind tot ceea ce există și poate exista: totalitatea spațiului, a timpului, materiei și a energiei. 

Doctor Strange nu putea să lipsească și încă din trailer îl putem vedea creând o „ruptură" interdimensională din care ies o serie de răufăcători care ne sunt deja cunoscuți: Electro, The Green Goblin și Doctor Octopus.

Iar dacă din trailer avem atât de multă acțiune, abia așteptăm filmul! „Spider-Man: No Way Home” va fi lansată în cinematografe pe 17 decembrie 2021, așă că mai e doar puțin!


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.