Kiss Music News

Jennifer Lopez, pregătită să spună „Da!”. Se căsătorește artista pentru a patra oară?

Jennifer Lopez îmbracă din nou rochia de mireasă.

Este evident că Jennifer Lopez este dorită de bărbați din toată lumea, dar în ultima perioadă Ben Afleck i-a cam furat de tot inima. Într-un interviu recent acordat emisiunii Today, ea a vorbit deschis despre posibilitatea de a se căsători din nou. 

Chiar dacă are trei divorțuri la activ, artista încă mai crede în „poveștile cu un final fericit” și a declarat că este „o romantică”.

„Da, cred”, a răspuns J.Lo când a fost întrebată dacă ar trebui să ne așteptăm la o nuntă în viitorul apropiat. „Mă știți, sunt o romantică. Mereu am fost. Am fost căsătorită de câteva ori. Încă mai cred într-o poveste cu un final fericit. 100%”, a spus aceasta spre bucura fanilor.


Declarația nu ne prea surprinde, mai ales că de curând actorul a fost văzut recent într-un magazin de bijuterii. În plus, el a dezvăluit că este extrem de fericit în relația cu Jennifer Lopez și că traversează o perioadă extrem de bună a vieții sale. 

„Sunt foarte fericit. E o perioadă foarte fericită din viața mea. Viața e bună”, a spus Ben Affleck la premiera filmului The Tender Bar. Și asta se vede în orice fotografie cu ei doi!

Jennifer Lopez, din nou în rochie de mireasă 

Însă, până va păși din nou în fața altarului pe bune, o putem vedea purtând rochie de mireasă în trailer-ul noului ei film. Artista interpretează rolul principal într-o nouă comedie romantică, „Marry Me”, alături de Maluma care intră în pielea iubitului infidel.


Artista a lansat și primul single care face parte din coloana sonoră a filmului „Marry me”, care va avea premiera la începutul anului viitor. Melodia se numește „On My Way” și este o baladă în care se vorbește despre găsirea sufletului pereche. Piesa are deja peste 100.000 de vizualizări la scurt timp de la lansare.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.