Cool Stuff

Say what?! Keanu Reeves și Winona Ryder sunt căsătoriți de aproape 30 de ani?

Keanu Reeves și Winona Ryder au jucat împreună în „Dracula” și se pare că s-au căsătorit pe bune.

În 1992, Keanu Reeves și Winona Ryder jucau împreună în filmul „Dracula”, regizat de Francis Ford Coppola. De atunci au trecut 29 de ani, dar se pare că încă apar suprize. 

În cadrul unui inverviu acordat pentru Esquire, cu ocazia lansării noului film din seria Matrix, „The Matrix Resurrections”, actorul a vorbit despre cariera sa și despre relația lui cu actrița Winona Rider. Așa au ieșit la iveală detalii surprinzătoare.


Keanu a dezvăluit că, din cauza unor aspecte tehnice, el și colega de breaslă sunt căsătoriți. „Noi doi chiar am participat atunci la o ceremonie de cununie oficiată de preoți reali. Winona spune că suntem, Coppola spune că suntem. Așa că, probabil, suntem căsătoriți în ochii lui Dumnezeu”, a declarat acesta.

Și regizorul a confirmat într-un interviu în urmă cu ceva ani că scena nunții a fost filmată într-o biserică ortodoxă din Los Angeles, iar slujba oficiată de preot a fost adevărată. De asemenea, însuși Coppola a glumit spunând ca cei doi ar putea fi „într-adevăr căsătoriți”.


Cu toate acestea, nu au fost niciodată semnate documente oficiale, dar asta nu a oprit-o pe actriță să glumească pe seama căsătoriei lor. Mai mult, în 2008 au apărut și zvonuri că cei doi ar forma un cuplu pe bune.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.