Cool Stuff

Ce filme vedem în luna decembrie la cinema

Decembrie e luna cadourilor, a faptelor bune și a timpului petrecut alături de cei dragi

E decembrie! E luna cadourilor, a faptelor bune și a timpului petrecut alături de cei dragi. Și dacă încă nu aveți planuri de vacanță, iată câteva idei.

Cinematografele vă aduc unele dintre cele mai așteptate premiere ale anului, așa că luați-vă gașca și ne vedem la film! 

Annette


Premiera: 3 decembrie

Henry (Adam Driver) este un comediant cu un umor... feroce, iar Ann (Marion Cotillard), soția lui, este o celebră solistă de operă. Cei doi formează un cuplu fericit, mai mereu în lumina reflectoarelor, dar nașterea primei lor fiice, Annette, o copilă misterioasă cu un destin neașteptat, le va întoarce viețile pe dos.

Ghostbusters: Afterlife


Premiera: 3 decembrie

Dupa ce se mută într-un orășel liniștit, o mamă și cei doi copii ai săi află că au o strânsă legătură cu echipa originală Ghostbusters și încearcă să înțeleagă moștenirea lăsată în urmă de bunicul familiei.

West Side Story


Premiera: 10 decembrie

O adaptare a celebrului muzical din 1957, "Poveste din cartierul de vest" este o poveste despre dragoste interzisă și rivalitatea dintre Jets și Sharks, două bande de tineri cu rădăcini etnice diferite.

Sing 2


Premiera: 10 decembrie

Optimistul koala Buster Moon și tovarășii săi artiști se pregătesc să lanseze cea mai uimitoare extravaganță de până acum. Există totuși o problemă: trebuie să-l convingă pe cel mai retras star rock din lume - interpretat de legenda rock Bono, aflat acum la debutul său în filmele de animație – să li se alăture.

Spider-Man: No Way Home


Premiera: 17 decembrie

Pentru prima dată în istoria filmelor cu Spider-Man, el trăiește fără mască, dar și fără posibilitatea de a separa viața normală de cea de supererou. Când are nevoie de ajutorul lui Doctor Strange, miza crește mai mult decât oricând, ceea ce îl obligă pe Peter să privească cu alți ochi realitatea de a fi Spider-Man.

Spencer


Premiera: 17 decembrie

Ne întoarcem în timp fix 30 de ani! Relația Prințului și a Prințesei de Wales s-a răcit de mult. Deși zvonurile despre infidelități și despre un divorț continuă să apară, în aparență se păstrează liniștea pentru sărbătorile de Crăciun la Sandringham Estate. Se mănâncă, se bea, se trage cu arma, se vânează. Diana cunoaște rețeta. Anul acesta, lucrurile vor sta altfel.

The Matrix Resurrections


Premiera: 24 decembrie

Al patrulea film din seria Matrix este în sfârșit aici! Acesta îi aduce din nou împreună pe Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss în rolurile iconice pe care le-au făcut celebre, Neo și Trinity.

Tabăra


Premiera: 31 decembrie

Selly, împreună cu alți vloggeri celebri în România, ajung într-o tabără care promite să-i scape de dependența de tehnologie, iar acolo încep să se întâmple lucruri din ce în ce mai ciudate.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.