Kiss Music News

Fanii întreabă, Raluka răspunde. Are sau nu iubit jurata de la SuperStar România?

Raluka se află, probabil, într-unul dintre cele mai bune momente ale sale, din punct de vedere profesional. Piesele ei sunt foarte apreciate, are o mulțime de fani și acum face parte și din juriul SuperStar România.

Însă, întrebarea care stă pe buzele urmăritărilor ei este dacă aceasta are sau nu un iubit? În cadrul unei sesiuni de Q&A, organizată pe contul ei de Instagram, aceasta a răspuns sincer la mai multe curiozități ale fanilor.

Artista a recunoscut că momentan nu un partener, în primul rând, din cauza programului său extrem de încărcat din această perioadă. „Nu am iubit, sunt singurică de ceva vreme. Oricum, la cât de multă treabă am, nu cred că aș avea timp pentru nici un iubit în momentul ăsta”, a răspuns ea.

De-a lungul tipului, Raluka și-a ținut viața sentimentală departe de ochii curioșilor, dar au apărut diverse zvonuri. Astfel, s-a presupus că Raluka ar fi avut o relație cu DJ Sava, cu care a colaborat mulți ani, apoi cu Pepe, la scurtă vreme după anunțul divorțului acestuia, lucru infirmat de cei doi. Ea a fost, însă, într-o relație de durată cu Ddy Nunes, cei doi separându-se în 2013.

Raluka, pregătită să devină mămică?

Pentru că artista a răspuns foarte deschis tuturor întrebărilor, fanii ei au mai avut o curiozitate. Mulți dintre aceștia și-au dorit să afle dacă vrea să devină mămică. 

Cântăreața a mărturisit că mereu și-a imaginat că va deveni mămică în jurul vârstei de 35 de ani. Acum, însă, planurile s-au mai schimbat puțin și a spus că va face acest pas când va veni momentul.

„Am tot spus întotdeauna că eu o să fac copii pe la 35 de ani, dar de fapt o să fac copii atunci când o să fie momentul”, a mai declarat Raluka.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.