Cool Stuff

„Aquaman” în mediul natural. Jason Momoa, la bustul gol în Hawaii, printre valuri

Ok, recunoaștem, nu ne mai săturăm de Jason Momoa! Care e plăcerea ta vinovată?

Știm deja că rolul de Aquaman i se potrivește perfect lui Jason Momoa, dar cele mai noi imagini cu el confirmă asta. Nu doar că este un actor foarte bun, dar are chiar și câteva pasiuni comune cu eroul pe care îl interpretează, de exemplu, cea pentru... apă.

După ce a terminat filmările la „Aquaman and the Lost Kingdom”, el a mai rămas în Hawaii unde și-a făcut de cap, spre deliciul fanelor. Actorul de 42 de ani și-a arătat mușchii în timpul unei sesiuni de surf și paddleboard, dovedind încă o dată, că în apă se simte cel mai bine.


După cum se poate observa, Jason Momoa este un expert al valurilor, ceea ce nu este neapărat o surpriză pentru că a crescut stăpânindu-le. Concentrat, dar fără urmă de încordare, starul de la Hollywood s-a bucurat de câteva ore în care și-a pus și corpul în mișcare, dar și-a limpezit și mintea.


Jason Momoa, filmări cu peripeții pentru Aquaman 2

Actorul a vorbit despre accidentările din timpul filmărilor și despre faptul că s-a infectat cu COVID-19, cu puțin timp înainte de terminarea turnării peliculei.

„Îmbătrânesc, asta se întâmplă!”, a spus el, dezvăluind cu ce probleme de sănătate se confruntă: „Mi-am distrus ochii. Trebuie să fac și o operație, am hernie, am câteva coaste fisurate. Sunt învins”, a spus actorul zilele trecute, în cadrul emisiunii lui Ellen DeGeneres.


Dar efortuile se pare că i-au fost răsplătite. „Va fi un film grozav, o să-ți placă!”, i-a mai spus el lui Ellen. Întrebat cum a reușit să se rănească pe platourile de filmare, el a explicat: „Îmi iubesc jobul și uneori devin prea entuziasmat. Dar vârsta își spune cuvântul. Sunt un supererou în vârstă”, a glumit acesta.

FOTO: Daily Mail

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.