Cool Stuff

Keanu Reeves, adevărul despre imaginea cu el devenită meme. Ce se ascunde în spatele lui „Sad Keanu”

Keanu Reeves a făcut lumină în cazul celei mai distributie fotografii cu el.

După 11 ani de așteptare, iată că primim și noi niște explicații! Keanu Reeves a comentat, în sfârșit, cea mai distribuită imagine cu el, care între timp a devenit și meme.

În fotografia din 2010, el a fost surpins stand pe pe o bancă în parc și părea foarte trist. Așa ca, la acea vreme, Internetul a numit poza la vremea respectivă, „Sad Keanu”/ „Keanu trist”. 

Acum, invitat la „The Late Show With Stephen Colbert”, îndrăgitul actor a făcut lumină în acest caz. Vorbind despre cartea de benzi desenate a actorului, BRZRKR, Colbert a remarcat că o ilustrație cu personajul principal seamănă foarte mult cu fotografia din 2010, devenită virală, când Reeves a fost surprins pe o bancă într-un parc din New York City.

„Mâncam un sandwich!”, a exclamat actorul în vârstă de 57 de ani, când a revăzut poza. Întrebat dacă era supărat sau trist, starul din „The Matrix Resurrections” a răspuns: „Mă gândeam. Aveam niște chestii la care mă gândeam. În plus, îmi era foame”.

În plus, el a mai declarat că nu știa că ilustratorul Ron Garney va desena o imagine asemănătoare cu aceea. „Viața și arta”, a spus el .


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.