Kiss Music News

La mulți ani, Billie Eilish! Artista a împlinit 20 de ani. Cum a sărbătorit aceasta?

Nu știm când a trecut timpul, dar interpreta hit-ului „bad guy” a împlinit 20 de ani!

Nu vrem să spunem că ai îmbătrânit, dar sâmbătă Billie Eilish a împlinit 20! Și a sărbătorit asta ca un adult adevărat – cu un castel gonflabil și un tort plin de bomboane.

Artista a distribuit pe Instagram fotografii de la petrecerea pe care a organizat-o acasă, alături de familie, dar și mai multe mesaje pe care le-a primit de ziua de naștere.

„La mulți ani, Billie Eilish Piratul Baird O'Connell! Ești amuzantă, complicată, copilăroasă, dură, puternică și genială!”, a scris mama sa, Maggie Baird. „Bucuria ta pentru sărbători și toate lucrurile legate de ziua de naștere și de Crăciun, aduce atât de multă bucurie familiei noastre. Cum poate cineva să fie atât de puternic și atât de copilăros în același timp?”

„20!!!!!!!!! Să te urmăresc cum crești și devi această persoană grijulie, incredibil de amabilă, talentată, hilară și muncitoare care ești astăzi a fost bucuria vieții mele!”, i-a transmis fratele ei, Finneas. „Voi fi fanul tău numărul 1 până în ziua în care voi muri. Nu există nimic pe care să-l iubesc mai mult decât să fiu fratele tău mai mare. La mulți ani!!!”.

Printre vedetele care i-au mai urat „La mulți ani” s-au mai numărat Phoebe Bridgers, Billy Porter sau Beyonce.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.