Kiss Music News

VIDEO: 8 momente muzicale LIVE care-ţi arată că artiştii tăi preferaţi din România au voce

Peisajul muzical românesc este condus triumfător de câteva nume extra-sonore care ajung să facă muzică pentru mainstream și de care știe toată lumea.

Însă, între atâtea masterizări și melodii de studio se întâmplă să uităm cum mulți dintre acești artiști au voce și se pot juca cu inflexiunile lor în diferite moduri plăcute auzului.

Am vrut să ne bucurăm alături de voi de muzica live pe care aceștia o pot face și am alex opt momente care ne demonstrează talentul vocal al acestor muzicieni români. Lista nu se oprește la ei și rămâne deschisă pentru completări.

Delia

Nu e un secret că Delia este una dintre cele mai bune voci ale țării noastre și o demonstrează cu brio de fiecare dată când deschide gura să cânte. Piesa ne arată și versatilitatea ei vocală:


Antonia & INNA

Nici Antonia și nici Inna nu prea mai cântă în română și s-au dus pe trendul latino și american, dar cele două femei nu duc lipsă de talent și ureche muzicală:


Tudor Chirilă şi Irina Rimes

Irina Rimes este spectaculoasă și cameleonică în voce, iar Tudor Chirilă o completează perfect în acest moment care are toate șansele să te emoționeze:


ADDA

Poți să fii fan sau nu al pieselor sale, dar Adda are o voce foarte bună, iar în acest live session artista arată nonșalat asta și trebuie să recunoaștem că ne place mult ce auzim:


Alina Eremia

Alina Eremia este o altă voce din mainstream care parcă se pierde în mulțime și versuri fără substanță. Ea are talent și emoție în glas și ne-am dori și mai mult să o auzim live:


Smiley

Smiley a început ca dansator la Simplu, dar viața l-a purtat în rolul unuia dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi. Nu-i lipsește vocea, mai ales când îi este completată de o alta suavă și mai puternică:


The Motans x EMAA

The Motans este un artist complex, care compune din inimă și asta se simte și în piesele sale. EMAA este una dintre artistele noi din showbiz-ul românesc, iar vocea ei merită să fie urmărită și pusă în valoare.


Andra

Andra are publicul ei, cât și o voce puternică și glorioasă. Cât de bine sună în cover-ul ăsta?


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.