Kiss Music News

VIDEO: Britney Spears vrea să lanseze muzică nouă și le-a demonstrat fanilor că încă știe să cânte

Poate e un miracol de Crăciun, dar Britney Spears și-a anunțat fanii că lucrează la muzică nouă.

Artista în vârstă de 40 de ani a postat un clip pe Instagram, în care face vocalize în fața oglinzii, în timp ce este îmbrăcată în outfit-ul ei clasic - blugi cu talie joasă și un top scurt.

„Tocmai am realizat asta, prieteni - după tot ce am pătimit de la familia mea, în urmă cu trei ani - trebuie să fiu propriul meu fan. Dumnezeu știe că ei nu au fost”, a notat cântăreața, iar apoi le-a povestit utilizatorilor despre realizările sale în carieră.

Britney a ținut să menționează că a vândut peste 100 de milioane de albume la nivel global. „Nu, nu fac audiții. Vreau să-mi reamintesc cine sunt, dar vreau să aduc aminte despre asta și lumii întregi. Da, voi fi propriul meu fan. De ce? Vreau să aduc aminte familiei mele albe și „classy” că nu am uitat ce mi-au făcut și nici nu voi uita vreodată.”

În noiembrie, artista a anunțat că a terminat filmarea la un film intitulat „The Idol” și a generat zvonuri printre fani că ar putea fi de fapt implicată în noua serie semnată de The Weeknd pentru HBO, care poartă același nume. Plus de asta, Spears a spus că va scrie și o carte, așa că 2022 sună aglomerat și important pentru ea, iar noi abia așteptăm să vedem măcar unul dintre aceste proiecte.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.