Cool Stuff

„The Witcher: Blood Origin”, serialul produs de Netflix care explică lumea elfilor din seria originală. Primul trailer este aici

Sezonul 2 din popularul serial „The Witcher” este deja disponibil pe Netflix, dar partea bună este că nu mai trebuie să așteptăm doi ani până când să trăim din nou aventura de pe Continent.

Platforma de streaming pregătește o nouă serie palpitantă, cu acțiunea plasată înaintea evenimentelor din „The Witcher.” 


„Blood Origin” va avea premiera în 2022, iar primul trailer este aici. Fanii „The Witcher” s-au putut bucura de video, la finalul sezonului doi al serialului. Noua producție a trecut prin multe schimbări până să fie gata de lansare, iar distribuția acesteia, cât și filmările, au fost întrerupte de mai multe ori din cauza pandemiei. 

Seria va spune o poveste pierdută în timp - cum a apărut primul Witcher, cât și evenimentele care au dus la „conjucția sferelor”, când lumile monștrilor, oamenilor și elfilor au devenit una singură. „Într-o lume a elfilor, cu 1.200 de ani înainte de epoca lui Geralt din Rivia, oamenii și elfii își construiesc o societate comună și apare primul vânător de monștri”, se arată notat în descrierea de pe Netflix.

Povestea este bazată pe romanele lui Andrzej Sapkowski (care va avea și rolul de consultant creativ al serialului) și va fi o serie limitată formată din șase părți. În noul serial vor exista trei personaje centrale - Éile, un elf care și-a părăsit clanul și poziția de gardian al Reginei pentru a-și urma inima și a fi artistă nomadă. O descoperire de pe continent o va forța să se întoarcă la sabie și să pornească pe drumul răzbunării și izbăvirii. Alături de ea va fi Scian, un elf care încearcă să recupereze o sabie sacră și furată, dar și Fjall, elful care va forma o echipă cu o gașcă de aliați pentru a porni și el în căutarea răzbunării.


Nu avem încă o dată de lansare, dar cert este că „The Witcher: Blood Origin” va fi lansat în 2022.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.