Cool Stuff

Povestea unui tatuaj - Sore: „Toate tatuajele mele au o poveste personală”

Toate tatuajele au o poveste. Haideți să aflăm ce ne-a zis Sore!

Sore este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, o artistă completă care își semnează muzica, versurile și regia clipurilor.

Ea a fost foarte activă în showbiz încă de la o vârstă fragedă. După ce a jucat unul dintre rolurile principale în serialul „Pariu cu viața”, Sore și-a început cariera muzicală pe cont propriu cu hit-uri care au acumulat milioane de vizualizări și au ocupat primele poziții în mai multe topuri muzicale. Artista s-a dedicat foarte mult și canalului ei de YouTube și recent a lansat unul special și pentru fiica sa, Erin.

Sore are până în prezent șase tatuaje, iar fiecare dintre ele vine la pachet cu o poveste personală, pe care ne-a relatat-o în rubrica specială, #PovesteaUnuiTatuaj.  

Câte tatuaje ai, când ți-ai facut primul tatuaj și ce te-a determinat să te tatuezi?

Am 6 tatuaje, iar pe primul l-am făcut la 19 ani, în Barcelona. Scrie „Everything happens for a reason” (n.r. - Totul se întâmplă pentru un motiv) și cred la fel de mult în aceste cuvinte precum atunci când mi l-am făcut. Toate tatuajele mele au o poveste personală, povești pe care le țin pentru mine și îmi aduc aminte de perioade din viața mea. 


Povestește-ne un pic despre primul tatuaj.

Partea cea mai funny este cum am pregătit-o pe mama de veste. Am sunat-o din Spania și i-am spus să stea jos pentru că vreau să o anunț ceva. Am păcălit-o că mi-am tatuat o ancoră pe umar. Evident, mi-a spus că nu sunt normală, cum să fac așa ceva, etc. După ce am ajuns acasă și i-am arătat tatuajul adevărat, ea singură a zis că e superb, că are un mesaj interesant, că e frumos scris... Deci, totul stă în cum împachetezi o situație.

Care este tatuajul tău preferat și care este povestea lui?

Îți dai seama că toate îmi plac, însă unul mi se pare definitoriu pentru mine, și anume am pe antebraț scris mic „Alis volat propriis”, adică „Zboară cu propriile aripi”. Sunt o persoană independentă, ambițioasă și mereu am vrut să fiu responsabilă pentru acțiunile mele, așa că tatuajul acesta este ca o ștampilă pentru mine. Mai am scris și pe omoplat „Hard Coeur”, tatuaj făcut în Londra, și tot atunci mi-a venit și ideea de business cu brandul propriu omonim (inimă puternică). 


Care e ultimul tatuaj făcut și care e povestea lui?

Am pe inelar molecula serotoninei și reprezintă povestea mea de iubire.

Cum se leagă tatuajele tale de muzica pe care o faci și de muzică în general?

Atât tatuajele, cât și muzica mea au rădăcini puternice în viața mea și cred că acest lucru e cel mai important.

Ai un tattoo artist preferat?

Nu, nu sunt într-atât de pasionată, dar pe lista mea sunt cei de la MacaveiBrothers din București, la care vreau să ajung pentru cel de-al șaptelea tatuaj. 


Care e următorul tatuaj pe care vrei să ți-l faci?

Va avea legătură cu Erin, fetița mea. Încă nu m-am hotărât ce anume, dar va fi o combinație de date, mai mult ca sigur.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.