Kiss Music News

Delia, profund deranjată de glumele unui concurent de la „iUmor”: „E mișto să nu mai facem mișto de persoane care au fost bătute, de Alexandra Stan”

Delia nu mai gustă glumele sexiste ale concurenților din cadrul emisiunii „iUmor”, ba chiar este foarte deranjată când acestea ajung să încalce limite ale bunului simț.

 În timpul roast-ului lui Octavian Man, finalist al show-ului, artista a fost nervoasă pe modul în care el și-a construit discursul. Man a făcut glume proaste la adresa unor femei din România, cum ar fi: Alexandra Stan, Bianca Drăgușanu, Monica Gabor, Natalia Mateuț, Alina Plugaru, Laurette, Daniela Crudu. 

„Dar nu mai e funny să faci glume despre Daniela Crudu. Trebuie să fie bune, nu doar că este prostituată. E mișto să nu mai facem mișto de persoane care au fost bătute, de Alexandra Stan. Nu e amuzant”, a spus Delia. Cântăreața a tratat cu seriozitate un subiect deloc amuzant la nivel global, cu atât mai mult în România, unde statisticile arată că o femeie este bătută o dată la 30 de secunde. 


„E mișto să nu mai facem mișto de persoanele care sunt bătute. E mișto să nu râdem că Alexandra Stan a avut ochii negri. E un subiect despre care nu ar trebui să vorbești. Sunt femei care suferă de abuzuri. Nu mi se pare amuzant să vii să faci glume, să întărești chestia asta, făcând să pară o normalitate. Că nu e o normalitate să iei bătaie”, a explicat Delia.


În 2013, Alexandra Stan a fost bătută de iubitul ei de atunci, Marcel Prodan, și fix despre un astfel de moment a glumit Man. Concurentul a primit trei voturi negative din partea juraților.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.