Cool Stuff

Care sunt cele mai așteptate 10 filme din 2022, conform IMDb

Nu-s neapărat filme de Oscar, dar sunt cu siguranță filme care vor avea încasări record la box office.

Cu toții avem o listă de filme pe care abia așteptăm să le vedem în 2022, dar site-ul IMDb, cea mai mare bază de date despre filme din lume, a dezvăluit care sunt filmele care sigur vor face o figură frumoasă la box office. Asta pentru că au generat cel mai mare interes printre cei mai mulți utilizatori ai platformei.  

Pentru a stabili care sunt cele mai așteptate 10 filme din 2022, IMDb a luat în considerare care dintre filmele de pe platformă, ce urmează să aibă premiera în 2022, au generat cele mai multe page views în 2021.

Amintim aici că IMDb are peste 200 de milioane de vizitatori în fiecare lună.

Așadar, iată care sunt cele mai așteptate filme din 2022, conform IMDb. 

1. The Batman (4 martie)

În al doilea an de luptă cu crima organizată, Batman descoperă că există o legătură între corupția din Gotham City și familia sa. Toate astea în timp ce încearcă să-l prindă pe criminalul în serie cunoscut drept Ghicitoarea. 


2. Scream (14 ianuarie)   

La 25 de ani de la crimele care au avut loc în Woodsboro, un nou criminal în serie începe să acționeze și să lase în urma lui o serie de victime, iar Sidney Prescott se vede nevoită să revină pentru a-i afla identitatea.


3. Thor: Love and Thunder (8 iulie)

Încă nu se știe exact despre ce va fi această nouă parte din povestea supereroului Thor, dar în ea vor juca o serie de noi actori care astfel își fac intrarea în Universul Marvel: Matt Damon (o versiune a lui Loki), Russell Crowe (Zeus), Christian Bale (Gorr The God Butcher) și  Melissa McCarthy (o versiune a Helei).


4. Top Gun: Maverick (27 mai)

La 30 de ani de la primul Top Gun, Tom Cruise își reia rolul cu care a făcut istorie și își pune la bătaie experiența proprie de pilot acumulată de-a lungul numeroaselor cascadorii pe care le-a executat singur. 


5. Killers of the Flower Moon (TBA)

E anul 1920, iar membri ai tribului Osage din Statele Unite sunt uciși sub niște circumstanțe misterioase. O anchetă FBI este pornită pentru a rezolva aceste crime, iar J. Edgar Hoover este implicat în ea.


6. Jurassic World: Dominion (10 iunie)

Este cu siguranță unul dintre cele mai aşteptate blockbustere ale acestui an, după ce al doilea film al noii trilogii, „Jurassic World: Fallen Kingdom” (2018), a avut încasări de 1,3 miliarde de dolari, ajungând pe locul 15 în topul filmelor cu cele mai mari încasări din toate timpurile. 


7. Doctor Strange in the Multiverse of Madness (6 mai)

Dr. Stephen Strange face o vrajă care deschide porțile multiversului, cel pe care-l vedem și în Spider-Man: No Way Home. Acest lucru face să apară și o versiune diferită a sa, iar soarta întregii omeniri este pusă în pericol. Dr. Strange, Wong și Wanda Maximoff vor încerca să pună totul în ordine.


8. Mission: Impossible 7 (30 septembrie)

Cea de-a șaptea parte a francizei îl va aduce pe Tom Cruise pentru a doua oară pe marele ecran în 2022, într-un blockbuster plin de acțiune și tensiune. Încă nu știm exact care va fi misiunea imposibilă pe care personajul lui Cruise va încerca să o rezolve, dar cu siguranță va merita așteptarea până la sfârșitul lui septembrie, atunci când va avea premiera.  


9. Uncharted (18 februarie)

Un descendent al exploratorului Sir Francis Drake, interpretat de actorul Tom Holland, descoperă locația legendarului El Dorado. Cu ajutorul mentorului său și al unui jurnalist ambițios, el va încerca să supraviețuiască într-o aventură plină de pirați, mercenari și un inamic misterios. Filmul este un prequel pentru jocul video cu același nume. 


10. The Flash (4 noiembrie)


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.