Cool Stuff

Cine este Julia Fox, noua iubită a lui Kanye West

Kanye a uitat-o deja pe Kim Kardashian.

După ce Kim Kardashian a trecut peste despărțirea de Kanye West și a intrat într-o nouă relație cu actorul Pete Davidson, se pare că și Kanye și-a găsit pe cineva.    

Rapperul a fost văzut în repetate rânduri întâlnindu-se cu actrița Julia Fox. De asemenea, surse din anturajul celor doi susțin că este vorba despre o relație serioasă ce va deveni oficială în curând.  


 Faptul că ambii au divorțat recent i-a apropiat și mai mult. 

Cine este Julia Fox? 


Julia Fox s-a născut la Milano în 1990. Mama ei este italiancă, iar tatăl este american. La vârsta de 6 ani, Julia s-a mutat în New York împreună cu tatăl ei. 

Înainte de a deveni actriță, ea a avut mai multe job-uri, a fost chiar și vânzătoare la o patiserie, dar și dominatrix. Împreună cu o prietenă a dezvoltat un brand de îmbrăcăminte intitulat Franziska Fox, iar pentru o perioadă a fost și fotomodel, ajungând să pozeze și în Playboy în 2015


Julia este și fotograf profesionist având în portofoliu mai multe expoziții, dar și două cărți publicate: „Symptomatic of a Relationship Gone Sour: Heartburn/Nausea” (2015) și „PTSD” (2016). 


Debutul în cinematografie și l-a făcut direct cu un rol mare, în 2019, în filmul „Uncut Gems”, alături de Adam Sandler. Producția a fost extrem de apreciată, iar rolul ei nu a trecut neobservat, Julia fiind nominalizată la Gotham Awards pentru Cel mai promițător actor din 2019 și la alte premii ale industriei cinematografice.   


După acest rol, Julia Fox a mai apărut și în drama erotică „PVT Chat” (2020) și în filmul „No Sudden Move” (2020), alături de Benicio del Toro, Ray Liota sau Don Cheadle.


În 2018 ea s-a căsătorit cu Peter Artemiev, un pilot de avioane, iar la începutul lui 2021 cei doi au devenit părinții unui băiețel. Cu toate acestea, în luna decembrie a aceluiași an, Julia Fox a anunțat pe Instagram că divorțează, din cauza problemelor cu alcoolul și drogurile pe care Artemiev le avea și pentru că acesta ar fi dispărut cu zilele și nu se implica în viața și creșterea copilului lor.  


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.