Cool Stuff

Kim Kardashian și Pete Davidson nu se mai ascund! Vedeta și-a prezentat noul iubit familiei

Pete Davidson și-a sărbătorit ziua de naștere cu Kim Kardashian și mama ei.

Kim Kardashian și Pete Davidson și-au dus „prietenia” la următorul nivel. În ultima perioadă au tot existat speculații conform cărora cei doi ar forma un cuplu, dar confirmarea a venit odată cu ziua de naștere a lui Pete, care a împlinit recent 28 de ani! 

Comediantul și-a petrecut ziua de naștere alături de Kim Kardashian, în casa lui Kris Jenner și mai mult, se pare ca ar fi fost vorba de o petrecere surpriză, organizată chiar de Kim. Iar acesta a marcat momentul printr-o fotografie postată pe Instagram în care apare alături de Kim și mama ei.

„Sunt foarte fericiți și vor să vadă unde poate duce. Pete i-a spus că nu vrea să se întâlnească cu nimeni altcineva. Ea spune unora că nu e foarte serios, dar nu se mai vede cu altcineva…încearcă să nu facă o mare chestie din asta, dar e super atrasă de el. E înnebunită după el și e foarte emoționant pentru ea”, a declarat un apropiat pentru E!News.


Deși niciunul dinte ei nu vrea să recunoască, se pare că relația lor devine din ce în ce mai serioasă, iar prietenii lor nu pot să o mai țină secret.

„Chiar si atunci cand se afla pe coaste diferite, Kim si Pete sunt in legatura. Ei incep sa se cunoasca mai bine si se inteleg foarte bine. Kim iubeste ceea ce se intampla între ei. El este foarte amuzant, distractiv si o face pe Kim fericita. Inca se intalnesc si se bucura de asta. Îi face complimente lui Kim si ei ii place”, a declarat o altă sursă.

Ce părere are Kanye Weste despre noua relație a fostei sale soții?


Ei bine, deși pe noi ne extuziasmează noua relație a vedetei, știm pe cineva care sigur nu e prea fericit. Potrivit publicatiei She Knows, acesta ar fi foarte deranjat aparitiile lui Kim alaturi de un alt barbat, din cauza faptului ca „nu da bine pentru familia lor si nici pentru ea sau in ochii lui Dumnezeu”

Mai mult, Kanye ar fi și rugat-o „să se abțină” de la a mai face asta pana la finalizarea divorțului. Totul în timp ce și el tot apare pe la evenimnte alături de noua lui iubită, modelul Vinetria în vârstă de 22 de ani.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.