Cool Stuff

3 artiști care or să rupă topurile în 2022

Sigur ai auzit de ei, dar acum e momentul perfect să se facă auziți!

Semne bune anul are, mai ales în ceea ce privește muzica. 2022 e, cu siguranță, ANUL câtorva artiști care au început să-și facă un nume și un renume. Iar acum e momentul perfect să iasă la rampă cu tot ce au mai bun. Iată trei artiști care sigur rupă topurile în 2022. 

CITEȘTE ȘI: 
6 piese cu care să îți începi anul 2022 pe energie și voie bună 

Andia

Andia și-a făcut deja un nume și un renume. Timbrul ei aparte a scos-o în evidență cu fiecare piesă lansată. E doar o chestiune de timp până când își va consolida statutul de vedetă în adevăratul sens al cuvântului. 2021 a fost deja un an bun pentru Andia, cu lansări, cu clasări în topurile de radio și în Trending-ul de pe YouTube-ul românesc. Iar 2022 pare că abia e începutul pentru ceea ce Andia vrea să ne arate. 


Johny Romano

Băiatul de cartier cu poveste de cartier a prin atât de bine cu „Na Janau” că și în cazul lui e tot o chestiune de timp va deveni un adevărat rockstar al genului lui. Cu Connect-R de partea lui, imposibilul nu mai e deloc imposibil. Se vede de la distanță că Johny Romano are talent cu carul, are ce să povestească în versuri, se pricepe să o dea și pe engleză, iar vocea îl ajută de minune. E și mândru că-și promovează cultura și și-a asumat și aparenta greșeală de pe refrenul piesei care l-a propulsat în atenția tuturor. 2022 e cu siguranță anul lui. 


EMAA

EMAA s-a transformat și s-a reinventat cât se poate de frumos, odată cu venirea în sânul familiei Global Records. A dat hit după hit și pare că în agenda ei pentru 2022 mai are câteva piese de genul care stau să fie lansate la momentul potrivit. De la tipa ușor underground, la femeia sensibilă și plină de patos, EMAA ne-a arătat în 2021 cum arată transformarea unui artist. În bine și cu bune. Cu mult potențial și cu și mai multă dorință de a demonstra. Hai cu focul ăla și în noul an!  


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.