Cool Stuff

Care sunt cele mai așteptate 10 seriale noi din 2022, conform IMDb

Interesant e că majoritatea sunt cu supereroi sau cu lumi fantastice, iar pe poziția 3 se află un serial în care un român are rolul principal.

Un an nou înseamnă și seriale noi, iar unele dintre ele au fost așteptate de fani ani buni de zile. Este vorba, bineînțeles, despre House of the Dragon, continuarea pentru Game of Thrones, sau serialul Star Wars despre aventurile lui Obi-Wan Kenobi, în care joacă Ewan McGregor. Nu mai zicem de mult așteptatul Lord of the Rings, despre care se spune că ar fi costat aproape 500 de milioane de dolari... doar primul sezon.

Site-ul IMDb, cea mai mare bază de date despre filme din lume, a dezvăluit care sunt cele mai așteptate 10 seriale noi, luând în calcul popularitatea acestor producții printre utilizatorii site-ului înainte de lansare. Având în vedere că IMDb are peste 200 de milioane de vizitatori în fiecare lună, e clar că acestea vor fi unele dintre cele mai populare seriale din 2022. 

1. House of the Dragon (TBA)

Noul serial din universul Game of Thrones nu este o continuare, ci un prequel. Povestea din „House of the Dragon” este plasată cu 200 de ani înaintea evenimentelor din GOT și este despre Dinastia Targaryen, cea care ne-a oferit-o pe Daenerys în Game of Thrones. 


2. The Lord of the Rings (2 septembrie)

Pe același model merge și serialul „The Lord of the Rings”. Acțiunea din această producție este plasată cu 1000 de ani înainte de evenimentele din trilogiile „The Hobbit” și „The Lord of the Rings”.  Vom avea multe personaje noi , dar și personaje cu care ne-am familiarizat deja din celebrele filme. Și aici eroii mai multor regate își vor uni forțele pentru a se lupta cu forțele răului care încep să-și facă simțită prezența în Middle-earth.


3. Pam & Tommy (2 februarie)

Iată și un serial despre niște personaje reale: Pamela Anderson și Tommy Lee. „Pam & Tommy” spune povestea celebrului sex tape care a făcut senzație la momentul în care a apărut pe internet, adică în 1995, și i-a făcut și mai celebri pe cei doi protagoniști. Rolul lui Tommy Lee, chitaristul trupei Mötley Crüe, este interpretat de românul Sebastian Stan, un motiv în plus să așteptăm cu nerăbdare acest serial. Pamela e interpretată de frumoasa Lily James.   


4. The Sandman (TBA)

Bazat pe un roman grafic de Neil Gaiman, „The Sandman” spune povestea Împăratului Viselor, care este invocat și capturat de oameni. Însă, odată ce reușește să se elibereze din închisoarea sa, această creatură eternă își dă seama că problemele ei în lumea muritorilor abia au început. 

După romanele lui Gaiman s-au mai făcut seriale de succes și în trecut: „Good Omens” și „American Gods”. 


5. The Last of Us (TBA)

E de înțeles de ce este atât de așteptat „The Last of Us”, pentru că este „ecranizarea” unui joc video extrem de popular. În plus, HBO a avut grijă să asigure o distribuție excelentă, cu Pedro Pascal și Bella Ramsey în rolurile principale. Încă nu avem un trailer oficial și nici o dată de lansare, dar știm cu siguranță că se va întâmpla anul acesta. 


6. Obi-Wan Kenobi (TBA)

După „The Mandalorian” și succesul imens pe care l-a avut, urmează în 2022 și serialul spinoff care va arăta fanilor aventurile celui mai îndrăgit Jedi Knight: Obi-Wan Kenobi. 

Încă nu se știu prea multe despre acest serial, doar că fanii îl vor primi în 2022, după mulți ani de așteptare.  


7. She-Hulk (TBA)

„She-Hulk” este versiunea feminină a lui Hulk. În acest serial Jennifer Walters (Tatiana Maslany) este o avocată specializată în cazuri care implică supereroii și devine și ea, printr-un accident, o creatură verde, extrem de puternică și indestructibilă atunci când se enervează, întocmai cu Bruce Banner. În serial vor apărea și Mark Ruffalo și Tim Roth, actori care joacă și în filmele Marvel. 


8. Ms. Marvel (TBA)

Un alt serial Marvel, care are chiar numele de „Ms. Marvel”, va apărea în 2022. Este despre unul dintre cele mai noi personaje din benzile desenate Marvel, o adolescentă care câștigă super-puterea de a-și schimba forma și înfățișarea. 


9. Peacemaker (13 ianuarie)

Și DC a pregătit un serial cu antieroi. Mai exact, cu unul care a apărut în cel mai recent Suicide Squad. Este vorba de Peacemaker, un supererou care e atât de pacifist, încât ar omorî pe oricine amenință pacea în lume. Serialul „Peacemaker” va spune povestea originilor acestui ero/antierou, iar el va fi interpretat de popularul actor/luptător WWE John Cena.  


10. Moon Knight (TBA)

Și ultimul serial din lista de cele mai așteptate din 2022 este tot despre un antierou, dar de data aceasta din universul Marvel. „Moon Knight” ne spune povestea unui soldat din armata americană care suferă de tulburare disociativă de identitate și care printr-o greșeală primește super puterile unui zeu egiptean, Zeul Lunii. Însă, ceea ce la început pare o binecuvântare, începe să se transforme într-un blestem. În rolul principal îl avem pe genialul Oscar Isaac, iar în serial joacă și Ethan Hawke.   


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.