Kiss Music News

The Weeknd a lansat coperta noului său album, iar fanii vor avea o surpriză: artistul este complet transformat

The Weeknd urmează să lanseze un nou album și deja le-a arătat fanilor coperta acestuia.

După ce materialul muzical lansat în 2020, „After Hours”, ne-a prezentat ritmuri funk și disco, cu un artist bandajat și transfigurat de operații estetice, cel care urmează să fie lansat în prezent dezvăluie o nouă imagine aleasă de artist - cea de bătrân.

„Dawn FM”, așa cum se intitulează noul album, va fi lansat pe 7 ianuarie, iar tematica aleasă de Abel Makkonen Tesfaye (pe numele lui real) urmează un artist ridat, cu pete de bătrânețe pe față și păr alb, așa că suntem tare curioși să auzim și muzica acestuia.

Nu mai avem mult de așteptat, dar nici răbdare, mai ales când am aflat colaborările lui The Weeknd pentru noul material muzical. Tyler, the Creator, Lil Wayne, Quincy Jones, Oneohtrix Point Never sunt numele sonore care fac parte din proiect, unde-l mai punem și pe Jim Carrey, pe care-l putem auzim în trailer-ul de prezentare al albumului.


Până vineri, când deja vom putea dansa pe cele mai noi melodii ale cântărețului, vă lăsăm să vă bucurați de piesa lansată de FKA twigs în colaborare cu el, apărută la mijloc de decembrie:


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.