Cool Stuff

Netflix a apelat la vrăjitoare adevărate din România pentru a vedea dacă pot ghici ce se va întâmpla în sezonul 2 din „The Witcher”

Înainte de lansarea sezonului doi din „The Witcher”, pe la mijlocul lunii decembrie, Netflix a apelat la vrăjitoare adevărate din România pentru a vedea dacă ele pot ghici ce se va întâmpla în noile episoade ale serialului cu Henry Cavill în rolul vânătorului de monștri.

Fanii serialului au putut să le trimită întrebări vrăjitoarelor, iar acestea au folosit diferite metode de ghicit, de la cărți de tarot la globul de cristal sau boabele de porumb, pentru a le răspunde.  


Netflix a ales să facă această campanie de promovare a serialului în România, tocmai datorită faptului că românii au un folclor plin de povești cu vrăjitoare, vampiri și alte creaturi magice. 

Astfel, Netflix le-a recrutat pe vrăjitoarele Casanndra, Aranka și Crina, iar acestea au ghicit viitorul personajelor din serial, fără a vedea trailerul pentru noul sezon.

Clipul de mai jos a apărut cu o zi înainte de premiera sezonului 2, iar fanii pot să-și dea seama dacă răspunsurile vrăjitoarelor au fost corecte doar după ce termină de vizionat toate noile episoade din The Witcher 2.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.