Kiss Music News

Britney Spears a pozat complet nud pe Instagram pentru a-și celebra libertatea

Britney Spears este o femeie liberă, după ce 13 ani a stat sub tutela tatălui ei și nu a avut voie să ia decizii independente fără aprobarea lui.

Artista în vârstă de 40 de ani se bucură de libertate totală și nu mai are nicio inhibiție - ea s-a pozat complet goală pe Instagram, într-o serie de fotografii făcute într-o oglindă.

„Energia unei femei libere nu s-a simțit niciodată mai bine”, a notat ea pe rețeaua socială, în dreptul pozelor editate cu emoji-uri pentru a-i acoperi părțile intime. 


Nu este prima oară când Britney se dezbracă pe Marele Internet. Spre exemplu, în septembrie 2021, când era în vacanță cu logodnicul ei Sam Asghari, imediat după ce un judecător i-a redat independența, Spears a postat imagini cu ea nud pentru a le arăta utilizatorilor cum arată trupul ei fără niciun filtru.


Cântăreața își ține mereu fanii la curent cu viața ei, iar recent le-a explicat că s-a bucurat de primul pahar de vin în 13 ani, în timpul unei ieșiri la restaurant, unde a notat că s-a simțit extrem de bine și de sexy. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.