Cool Stuff

Actrița populară din serialul-viral „Squid Game” vorbește deschis despre cum s-a trezit faimoasă peste noapte: „Nu am putut să mănânc”

Serialul coreean „Squid Game” s-a lansat în septembrie 2021 și a devenit instant viral - a fost cel mai urmărit show al tuturor timpurilor de pe Netflix și a adus venituri de aproape 900 de milioane de dolari.

Așa cum era de așteptat, actorii principali din serie au cunoscut succesul peste noapte, iar printre ei se numără și Hoyeon Jung, cea care o interpretează pe Kang Sae în poveste.

Într-un interviu extins și vulnerabil pe care l-a acordat publicației Vogue, numărul de februarie, modelul devenit actriță a mărturisit că viața ei s-a schimbat peste noapte, în decurs de o lună, de la lansarea thriller-ului. Hoyeon povestește cum a slăbit instant patru kilograme: „Nu știu de ce, dar nu puteam să mănânc. Am fost atât de confuză și a fost totul atât de haotic. Nu mi-a venit să cred și nu puteam să am încredere în ceea ce se întâmplă”, a spus ea.


Pe măsură ce faima a luat-o cu asalt, actrița s-a bazat pe familia ei pentru a o ține cu picioarele pe pământ. „Mama a glumit că jocul meu actoricesc este foarte real, ca atunci când sunt răutăcioasă cu ea, iar sora mea mai mică n-a fost niciodată interesată de cariera mea, așa că atunci când mi-a spus că „nu joc rău” în Squid Game am fost destul de surprisă”, a continuat Hoyeon Jung.


În ceea ce privește popularitatea serialului, fanii așteaptă cu sufletul la gură o continuare. Creatorul seriei a spus inițial că finalul primului sezon ar putea fi o încheiere potrivită pentru poveste, dar apoi a recunoscut că există mai multe variante de a extinde acțiunea. 


„Există mai multe povești despre care seria nu a vorbit, cum ar fi cea a polițistului și a fratelui său, The Front Man. Așa că dacă voi ajunge să fac al doilea sezon, mi-ar plăcea să explorez partea asta - ce se întâmplă între cei doi frați? Apoi aș putea să explorez și povestea celui care l-a recrutat pe Gi-hun și care a jucat cu el ddakji în primul episod. Și, bineînțeles, putem să vedem ce se întâmplă cu Gi-hun când se întoarce de la aeroport și să explorăm modul în care se reîntâlnește cu cei care au creat jocul”, a spus Hwang Dong-hyuk în octombrie.

O lună mai târziu, creatorul a confirmat sezonul doi: „A fost multă presiune, multă cerere și multă dragoste pentru un al doilea sezon. Simt că nu avem de ales, așa că vom face o continuare. Este în capul meu fix acum.” Abia așteptăm!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.