Smiley, ipostază inedită alături de fiica lui și de Gina Pistol: „Suntem o echipa redutabilă în vacanță”

Cei trei se bucură de vacanță așa cum trebuie!

Share

Smiley și-a început anul 2022 cu un vis împlinit: prima vacanță în trei. „O aștept de o viață”, a zis artistul. Alături de Gina Pistol și de fiica lui, Josephine, Smiley a plecat într-o vacanță exotică și postează zilnic pentru a le arăta fanilor cum se relaxează.

Acum, cei trei apar într-o ipostază inedită. Cântărețul apare cu Josphine ținută într-un „marsupiu”, iar Gina Pistol râde alături de ei. Toți par relaxați, liniștiți și bucuroși.

„Nu suntem la Survivor România, nici la Asia Express, dar suntem o echipa redutabilă în vacanță”, a scris pe Instagram Smiley. 


În story-urile și în postările lui de pe social media, artistul spune că se bucură din plin de prima vacanță în trei. „V-am ținut pe silent pentru că am fost între insule. Acum am ajuns acolo unde stăm și voiam doar să vă transmit mult soare, multă energie pozitivă. Eu sunt cu familia în vacanță și ne bucurăm de prima vacanță în trei”, a transmis el fără să dezvăluie destinația pe care a ales-o.

„Parcă aștept vacanța asta de o viață… și dacă stau bine să mă gândesc chiar o aștept de o viața! Cu familia în vacanță! #primavacantacujosephine #josephine #sunset”, a mai scris Smiley într-un mesaj pe Instagram. 


Smiley a fost recent invitat în matinalul KISS FM, Foarte bună dimineața, unde a cântat piesa „Locul Sințește Omul”, alături de DOC. Melodia face parte dintr-o serie de cinci piese care stau la baza serialului muzical „Mai mult de-o viață”


Share