Cool Stuff

Spuneți „Bonjour” sezoanelor 3 și 4! „Emily in Paris” a fost reînnoit cu două noi sezoane

Cui îi pasă de „gura lumii”? Povestea lui Emily continuă!

Se pare că Emily mai rămâne puțin prin Paris. Netflix tocmai a anunțat că serialul „Emily in Paris” a fost reînnoit cu încă două noi sezoane și nu putem spune decât: „Oh, mon dieu!”.

Vestea vine la nici o lună după lansarea celui de-a doilea sezon. Acesta a avut premiera pe 22 decembrie și a debutat în Top 10 Netflix global şi în fruntea listei în 94 de ţări, cu 107,6 milioane de ore vizionate, în perioada 22 - 26 decembrie 2021. Așa că nu este de mirare că povestea lui Emily continuă.

Tânăra, jucată de Lily Collins, este o ambiţioasă directoare de marketing în vârstă de douăzeci şi ceva de ani, din Chicago, care primeşte jobul ideal în Paris. Noua ei viață este plină de aventuri palpitante şi provocări surprinzătoare, ea străduindu-se să-şi cucerească noii colegi de serviciu, să-şi facă prieteni şi să se bucure de întâlniri romantice.

În sezonul al doilea, mai înrădăcinată în viaţa ei din Paris, Emily se descurcă mai uşor, dar stilul de viaţă franţuzesc îi dă în continuare de furcă. După ce intră într-un triunghi amoros cu vecinul ei şi cu prima ei prietenă franţuzoaică, Emily e hotărâtă să se concentreze asupra muncii, care devine din ce în ce mai complicată în fiecare zi. La cursul de limba franceză, cunoaşte un expat care o enervează la culme, dar care o şi intrigă.


„Emily in Paris” a stârnit indignarea Ministrului Culturii din Ucraina

După lansarea celui de-al doilea sezon, serialul s-a aflat din nou în mijlocul unei controverse. Ministrul ucrainean al Culturii, a depus o plângere la adresa Netflix pentru portretizarea ofensatoare a unui personaj. Personajul cu pricina este Petra, din Kiev, colega de la cursurile de franceză a lui Emily, iar scena care a ajuns în vizorul Ministrului este cea în care acesta fură haine dintr-un magazin de lux.

Nu este prima dată însă, când serialul stârnește un val de reacții negative din cauza clișeelor culturale. Francezii sunt prezentați ca fiind nepoliticoși și deloc fideli partenerilor de viață. De asemenea, imginea britanicului tipic în viziunea creatorului serialului este impersonată de personajul lui Alfie, care bea multă bere în pub-uri și se uită la fotbal. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.