Cool Stuff

Motivele bizare prin care Connect-R explică de ce nu se recăsătorește și de ce a ales să nu aibă altă iubită

Revelațiile lui Connect-R par a fi desprinse dintr-un text biblic!

Dincolo de piesele lui, Connect-R s-a remarcat recent și cu o serie de declarații mai puțin convenționale legate de viața lui privată. Anume de divorțul de Misha, mama copilului lui. De ce au ales cei doi să rămână prieteni și să locuiască împreună, dar și de ce niciunul nu și-a refăcut viața cu alt partener.

În 2014, Connect-R și Misha deveneau părinții unei fete, iar în toamna aceluiași an făceau nunta. Trei ani mai târziu, cei doi au divorțat în secret. „Am hotărât să rămânem prieteni și să ne creștem împreună copilul. Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi”, zicea artistul la acel moment.

O mai iubește Connect-R pe Misha? „O iubesc la fel de mult cum te iubesc și pe tine”

Acum, invitat la emisiunea lui Denise Rifai, Connect-R a fost întrebat dacă o mai iubește pe Misha. Iar răspunsul lui lung și bizar lasă loc de tot felul de interpretări, unele chiar biblice.

„Da, o iubesc pe Misha, cum să nu? O iubesc, dar repet… Hristos a zis că cine își va iubi, mama, copilul, soția, fratele mai mult decât pe mine nu m-a înțeles. O iubesc la fel de mult cum te iubesc și pe tine, la fel de mult cum îmi iubesc și copilul, la fel de mult cum ar trebui să iubesc toți oamenii din platoul acesta. Pentru că nu există doi. Nu există separare.

Este doar o iluzie, o iluzie a separării, dar nu există doi. Nu a existat niciodată doi Dumnezei. Doi nu s-a format dintr-unul. Doiul s-a format din înjumătățirea sau multiplicarea lui unu. Și atunci… Pe cine să iubesc? Cui să mă dăruiesc? Pe cine să nu iubesc? Ce nu a funcționat cu cine? Când totul e, de fapt, despre mine. Dacă eu mă voi iubi pe mine cu adevărat, unde să mai pui tu peste prea plinul meu sau eu peste prea plinul tău? Suntem unul singur toți. Suntem în iluzia separării ca să ne observăm pe noi, căci totul vede omul cu ochii lui, dar mai puțin pe el.

Noi trebuie să devenim oglinzi clare, în care celălalt să își vadă varianta lui de autoiubire și în momentul ăla totul este rezolvat. Pentru că mama, sora, nevasta, copilul sunt elemente care vin și pleacă din viața ta. O iubesc ca pe toate femeile, ca pe toate ființele. Normal că sunt subiectiv, pentru că la nivel de personaj este mama copilului meu și femeia cu care m-am jucat de-a Dumnezeu și am făcut un copil. O voi susține toată viața mea”, a zis el.

Connect-R nu vrea să se recăsătorească: „Nu sunt obligat să o fac fericită”

Okey! În condițiile astea, ar fi de înțeles că artistul s-a reorientat și dincolo de rolul de tată își împarte viața cu o altă femeie. Dar lucrurile nu stau așa, cel puțin la nivel declarativ când vine vorba de căsătorie.

„Nu, 100%. Nu! Va exista în momentul în care o ființă de sex feminin va înțelege că nu eu sunt obligat să o fac fericită. Dacă va înțelege lucrul ăsta, cu siguranță vom putea coexista în aceeași casă, vom putea fi împreună. Să ne căsătorim, de ce nu? Dacă vrea… Va trebui să înțeleagă că nu eu sunt responsabil pentru nefericirea ei”, a mai spus artistul. 

Apoi, Connect-R a ținut să mai precizeze faptul că fericirea lui depinde doar de el nu de o căsătorie. Motiv pentru care a spus că nu intenționează să se recăsătorească cu Misha:

„Nu știu, nu cred. Pentru mine viitorul nu există decât imaginat. De obicei, eu nu-mi imaginez lucruri. Viitorul nu există decât dacă ți-l imaginezi. Trecutul, la fel. E o chestie care ți s-a întâmplat și nu mai e în momentul acesta. Prezentul și viitorul pentru mine sunt, cum spunea Eminescu, filele din aceeași pagină. Nu știu. Habar nu am.

Nu mai cred în căsătorie pentru mine. Am crezut foarte mult timp în ideea în care căsătoria este un mecanism din care eu să-mi extrag fericirea și nu vreau să depind de lucrul ăsta. Fericirea mea depinde doar de mine. Ideea asta cu jumătatea mea… care jumătate?” 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.