Motivele bizare prin care Connect-R explică de ce nu se recăsătorește și de ce a ales să nu aibă altă iubită

Revelațiile lui Connect-R par a fi desprinse dintr-un text biblic!

Share

Dincolo depiesele lui, Connect-R s-a remarcat recent și cu o serie de declarații maipuțin convenționale legate de viața lui privată. Anume de divorțul de Misha,mama copilului lui. De ce au ales cei doi să rămână prieteni și să locuiascăîmpreună, dar și de ce niciunul nu și-a refăcut viața cu alt partener.

În 2014,Connect-R și Misha deveneau părinții unei fete, iar în toamna aceluiași anfăceau nunta. Trei ani mai târziu, cei doi au divorțat în secret. „Am hotărâtsă rămânem prieteni și să ne creștem împreună copilul. Viața merge mai departepentru fiecare dintre noi”, zicea artistul la acel moment.

O mai iubește Connect-R pe Misha? „O iubesc la fel de mult cum te iubesc și pe tine”

Acum, invitat laemisiunea lui Denise Rifai, Connect-R a fost întrebat dacă o mai iubește peMisha. Iar răspunsul lui lung și bizar lasă loc de tot felul de interpretări,unele chiar biblice.

„Da, o iubesc peMisha, cum să nu? O iubesc, dar repet… Hristos a zis că cine își va iubi, mama,copilul, soția, fratele mai mult decât pe mine nu m-a înțeles. O iubesc la felde mult cum te iubesc și pe tine, la fel de mult cum îmi iubesc și copilul, la felde mult cum ar trebui să iubesc toți oamenii din platoul acesta. Pentru că nuexistă doi. Nu există separare.

Este doar oiluzie, o iluzie a separării, dar nu există doi. Nu a existat niciodată doiDumnezei. Doi nu s-a format dintr-unul. Doiul s-a format din înjumătățirea saumultiplicarea lui unu. Și atunci… Pe cine să iubesc? Cui să mă dăruiesc? Pecine să nu iubesc? Ce nu a funcționat cu cine? Când totul e, de fapt, despremine. Dacă eu mă voi iubi pe mine cu adevărat, unde să mai pui tu peste prea plinulmeu sau eu peste prea plinul tău? Suntem unul singur toți. Suntem în iluziaseparării ca să ne observăm pe noi, căci totul vede omul cu ochii lui, dar maipuțin pe el.

CITEȘTE ȘI: Adevăratul motiv pentru care Connect-R s-a supărat pe Alex Velea: „Eram frustrat pe treaba asta”

Noi trebuie sădevenim oglinzi clare, în care celălalt să își vadă varianta lui de autoiubireși în momentul ăla totul este rezolvat. Pentru că mama, sora, nevasta, copilulsunt elemente care vin și pleacă din viața ta. O iubesc ca pe toate femeile, cape toate ființele. Normal că sunt subiectiv, pentru că la nivel de personajeste mama copilului meu și femeia cu care m-am jucat de-a Dumnezeu și am făcutun copil. O voi susține toată viața mea”, a zis el.

Connect-R nu vrea să se recăsătorească: „Nu sunt obligat să o fac fericită”

Okey! Încondițiile astea, ar fi de înțeles că artistul s-a reorientat și dincolo derolul de tată își împarte viața cu o altă femeie. Dar lucrurile nu stau așa,cel puțin la nivel declarativ când vine vorba de căsătorie.

„Nu, 100%. Nu! Vaexista în momentul în care o ființă de sex feminin va înțelege că nu eu suntobligat să o fac fericită. Dacă va înțelege lucrul ăsta, cu siguranță vom puteacoexista în aceeași casă, vom putea fi împreună. Să ne căsătorim, de ce nu?Dacă vrea… Va trebui să înțeleagă că nu eu sunt responsabil pentru nefericireaei”, a mai spus artistul. 

CITEȘTE ȘI: Dorian Popa, percheziționat de polițiști cu mitraliere în Grecia: „Cel mai panică moment din viața mea”

Apoi, Connect-R aținut să mai precizeze faptul că fericirea lui depinde doar de el nu de ocăsătorie. Motiv pentru care a spus că nu intenționează să se recăsătorească cuMisha:

„Nu știu, nucred. Pentru mine viitorul nu există decât imaginat. De obicei, eu nu-miimaginez lucruri. Viitorul nu există decât dacă ți-l imaginezi. Trecutul, lafel. E o chestie care ți s-a întâmplat și nu mai e în momentul acesta.Prezentul și viitorul pentru mine sunt, cum spunea Eminescu, filele din aceeașipagină. Nu știu. Habar nu am.

Nu mai cred în căsătorie pentru mine. Am crezutfoarte mult timp în ideea în care căsătoria este un mecanism din care eu să-miextrag fericirea și nu vreau să depind de lucrul ăsta. Fericirea mea depindedoar de mine. Ideea asta cu jumătatea mea… care jumătate?” 


Share