Cool Stuff

Lidia Buble, senzațională în costum de baie, deși s-a plâns că s-a îngrășat

Cântăreața și-a delectat fanii cu poze din vacanța ei exotică!

Lidia Buble a ales să-și înceapă anul cu o vacanță în afara țării. Iar în cele mai recente imagini postate pe Instagram, cântăreața apare în costum de baie, asta deși s-a plâns că s-a îngrășat. 

Înainte să plece în vacanță, vedeta s-a plâns fanilor ei că a luat câteva kilograme în plus. Asta pentru că nu a putut să se abțină să nu mănânce toate bunătățile pe care mama ei i le-a pregătit la Deva, de sărbători. 

„Deci sunt în disperare, nu mai pot. De două zile încerc să slăbesc și să scap de toate prăjiturile pe care le-am pus pe mine de Crăciun (…) Vreau două kilograme, nu mai mult. Îmi aduc aminte de fiecare prăjitură în parte pe care am mâncat-o acasă la mami la Deva, deci regret”, a spus Lidia Buble pe InstaStory. 

Cântăreața vrea să ajungă la o greutate de 50 de kilograme. Și chiar dacă încă nu are greutatea dorită, Lidia a ales să posteze poze din vacanță, în timp ce poartă doar un costum de baie.

Lidia Buble nu a dezvăluit în ce țară exotică se află și nici de cine e însoțită. Ea poartă un sutien albastru și bikini de aceeași nuanță. Mai mult, și-a arătat formele fără reținere, iar fanii au fost încântați să o vadă așa. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.