Cool Stuff

„Scream” revine pe marile ecrane. Ești pregătit pentru o nouă aventură care să te țină cu sufletul la gură?

„Scream” rămâne un clasic al filmelor horror și chiar dacă a fost lansat în 1996, cu greu poți uita personajul central și masca lui de fantomă care a devenit parte a culturii pop.

Producția revine în 2022, cu fosta distribuție, dar și cu o generație de actori noi și tineri care învață regulile clasice ale filmelor terifiante. Paramount Pictures a lansat trailerul final al noului film, înainte ca acesta să ajungă în cinematografe pe 14 ianuarie. 

În video, putem să-l vedem pe David Arquette, cel care-l joacă pe Dewey, cum le explică membrilor comunității Woodsboro despre cum pot să supraviețuiască unui nou atac semnat de criminalul „Ghostface.”

„Sunt anumite reguli dacă vrei să supraviețuiești. Credeți-mă, știu. Întotdeauna revin. Criminalul face parte din ceva din trecut. Cel de acum se simte diferit”, spune el. 

Pe lângă noua generație terorizată de Ghostface, Neve Campbell și Courteney Cox își reiau rolurile faimoase ale personajelor Sidney Prescott și Gale. „Am mai văzut filmul ăsta”, spune Sidney în trailer, vorbind la telefon, în timp ce de partea celaltă a firului se aude: „Nu filmul ăsta.”

Suntem pregătiți de suspans și abia așteptăm să vedem noua poveste, mai ales că filmul are critici foarte bune.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.