Kiss Music News

Ce spune Loredana Groza despre legătura dintre ea și Nick Casciaro, câștigătorul „X Factor”

Loredana Groză a câștigat concursul „X Factor” de la finalul anului trecut, datorită italianului pe care l-a avut în echipă, Nick Casciaro.

Odată cu acest eveniment, artista în vârstă de 51 de ani și tânărul de 31 de ani au început să petreacă foarte mult timp împreună și să se fotografieze pe rețelele sociale.

Așa cum era de așteptat, fanii au presupus că legătura dintre ei este mai mult decât o simplă prietenie. Să fie oare așa?


Mai ții minte când tot internetul vorbea despre chimia fantastică dintre Lady Gaga și Bradley Cooper, în urma filmului în care au jucat împreună, „A star is born”? Ambii au cântat piesa „Shallow” și fanii n-au ezitat o clipă să vorbească despre cât de vizibilă este chimia dintre ei. Răspunsul lor? „Ambii suntem actori și asta ne-am dorit să transmitem.”


Ei bine, cam așa stau lucrurile și cu Lori și Nick - cântă împreună piesa „Time of my life”, populară datorită filmului „Dirty dancing”, par senzuali și cuceritori în dinamica pe care o creează, dar lucrurile se opresc aici. 


N-o spunem noi, ci chiar Loredana, așa cum este citată de wowbiz.ro: „Așa a fost să fie, nu s-a întâmplat nimic cu vreo intenție inițială. Îți dai seama cum m-am simțit când am văzut că e singur pe lume, de Crăciun. (…) Lumea vrea povești de dragoste. Când ești pe scenă, ești un personaj. Nu înseamnă că asta se întâmplă și în viața reală. Contează foarte mult chimia dintre cele două personaje, masculin și feminin.” 


Cântăreața vorbește doar despre prietenia strânsă dintre ei, iar Casciaro confirmă totul. Tânărul o consideră pe Lori mama lui și îi este recunoscător pentru prietenie. „E mama mea. Mi-a făcut Crăciunul mult mai frumos. Suntem prieteni, pe bune. Ne iubim reciproc, suntem ca o familie. Deci, toți oamenii care tastează lucrurile prostește pe Instagram și pe Facebook, mă fac doar să râd. Râdem mult pe acest subiect, pentru că face parte din industrie, deci e OK”, a spus el.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.